minikcivcivim Haklısınız. Her insan detaylı düşünemiyor sanırım o psikoloji ile. Zaten doğum yaklaştı korkuyorum bir an önce destek görmek istiyorum düşüncesi oluşuyor aklında belki de… Maalesef bunlara engel olamayız, olamıyoruz da.. Çünkü sizin gibi rahatsızlıklarını dile getiren ve post açan öyle çok anne oldu ki..Ama sonuç hep aynı.. Siz içeriğe bakmamaya devam edin. Gebelik sürecinde heyecan gibi korku da çok olağan. Kimisi sancıdan korkuyor, kimisi bebeğine iyi bir anne olamama duygusuna kapılıp korkuyor, kimisi doğumdan… Başlıklardan bu kadar etkileniyor olmanız kötü, çünkü bu şekilde bu süreç kolay geçmeyebilir sizin için.
Benim ilk gebelik sürecimde olumsuzluklarla geçti ve bunu bilmek, yaşamak inanın daha zor. Çünkü herşeyi bilerek ilerliyorsunuz. İlk gebeliği olanlar bence daha şanslı ☺️ bakış açıları, duygular kişiye göre öyle değişkenlik gösteriyor. Herkesin hikayesi iyi ya da kötü kendine. Siz psikolojimizi yüksek tutun. Gerekirse platformda çok zaman geçirmemeye özen gösterin aşırı etkileniyorsanız. Çünkü bunun önüne geçebilmemiz mümkün değil. Adminler de isteyen herkes istediği konuyu açabilir (hakaret, küfür olmadığı sürece) diyorlar.Demem o ki kişiler de dikkat etmiyor en azından hassas yazılabilir ama yapılacak birşey yok maalesef 🤗