MercimekveAnnesi16 Yusufhalime hamileyim doktorum emzirirken yaptırmamı öneriyor o yüzden yaptıramam dersiniz
AnneeeeEee Benim anlam veremedigim şey madem asi zorunlu hale getirilmeye calisiliyo o zaman neden asi vurulmadan önce bize onay formu imzalatiliyo ve herhangi bir sıkıntıda mesuliyet kabul etmiyorlar madem asi güvenli neden onay formu imzaliyoruz. Asi olmayı düşünmüyorum açıkçası okula giden kızların da var okul idaresiyle gorusucem bakalım
QOH Yusufhalime veliler demiş zaten okula getirip götürecek kişi değil,yani hem anne hem baba için demişler.Ben gebelikte ya da emzirirken aşı olmayı düşünmüyordum ama baya aşı olan var avrupada gebe olup,doğumdan sonra olmayı düşünüyorum.
Valide Yusufhalime doktorunuza endişenizi ifade edin doktorunuz gebeliğinden dolayı aşı uygun değildir diye bir yazı düzenlerse sizi kimse zorunlu tutamaz bu konu hakkında 💋
Sevilss Yusufhalime bende doğumdan sonra vurdurucaktım ama liseye giden oğlum var korkuyorum şuan çünkü gebelik ilerledikçe ciğerlerimiz küçülüyor Allah korusun zaten 4 aylıkken covid oldum bir daha geçirirmiyim korkuyorum son ay olabilirim ama olursamda sinovac olmayı düşünüyorum
Drf Yusufhalime yok test için demedim test zor zaten🥺aşı için demiştim bende ilk dozu olmuştum ikinci doz daha olmadım gebelikte herkes farklı bişey söylüyor o yüzden sordum🌸
Valide Yusufhalime aile hekiminize de danışabilirsiniz bu konuda, uzman doktor belki daha katı olur ama, bazı doktorlar daha çekimser yaklaşıyor gebelikte aşıya , ben çok şükür 2 aşımı da gebelik öncesi vurulmuştum, 3. Aşımı gebelik sonrası düşünüyorum
Pambix Yusufhalime benim eşim aşılı ben asi olmayı düşünmüyorum o yüzden böyle birşey zorunlu kilinirsa eşim halleder artık .valla böyle dayatildikca daha çok istemez ve şüphe duyar oluyorum
Marry-lisa Aşı olmadığınız sürece zaten okula giden çocuklarınız sizin için hep tehlike arz edecek. Dünyanın her yerinde hamile kadınlara aşı çalışması devam ederken hamilelere bir istisna olacağını zannetmiyorum. Ben iki dozumu da yaptırdım doktor önerisiyle. Ya aşınızı olun ya da düzenli testlerinizi yapıp sağlığınıza dikkat edin.