Yusufhalime Kızlar şimdi haberlerde gördüm asi veliler ya asi olacakmış yada haftada Bi iki kez pcr testi verecekmiş anlayacağınız test zorunlu olmuş ben olmayacaktır kesin ama ne yapacağım şimdi 3.sinifi gidecek oğlum anaokulu gidecek kızım var sizler ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız doğumdan sonra olurum diyordun amaçlar olacağım sanirim
Merve2Asel Yusufhalime onunla baş olur mu sence kapıdan bırakıyorum komşum bıraktı derim o biraz zor olur bende Doğumdan sonra olucam
Petyynut Yusufhalime hamilelere farklı bir uygulama olabilir. Maalesef şu an devletteki tüm öğretmenlere ve okuldaki diğer görevlilere de zorunluluk geldi o nedenle velilerden de isteniyor ama hamilelik farklı ele alınabilir
Yusufhalime Eşim bugün asi olacak ama işte oluyor o saatte birde ikiside gidecek okula farklı saatlerde gidip geliyorlar eşimin hiç ise gitmemesi lazım
QOH Yusufhalime veliler demiş zaten okula getirip götürecek kişi değil,yani hem anne hem baba için demişler.Ben gebelikte ya da emzirirken aşı olmayı düşünmüyordum ama baya aşı olan var avrupada gebe olup,doğumdan sonra olmayı düşünüyorum.
Selin12- Benimde iki kizim var biri 1. Sınıfa başlıcak diğeri ana sınıf ama ben iki doz asimida olmuştum oyuzden benim için sorun olmaz ama size bir care bulmaları Lazım
Selin12- Yusufhalime ben 27 yaşındayım ben de ikinci dozumu olduktan 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim
Yusufhalime Lulemom akşam eşim gelince yaptırırım testi ama onuda ücretli yapabilirlermis aşıyı hepten zorunlu yapmak için
Nayhan Benim doktorum kesinlikle ol dedi aşını. Sonra bir kardiyolog, bir profesör ve iş yeri hekimine de ayrı ayrı sordum. Onlarda kesinlikle ol aşı korona dan kötü değil dediler. Bende aşımı oldum. Bence aşını olabilirsin
Masalminik Yusufhalime canım ben de hamileyken oldum aşımı bunun hiçbir zararı yok. Hem kendini hem bebeğini korumuş olursun. Ama yine de hamilelere bir ayrıcalık tanınacağını düşünüyorum
Kuzucukumsu MEBteki bir sendika bakanla konuştuktan sonra öğretmenlere aşı zorunluluğu olmayacağını söyledi. Öğretmenlere aşı zorunluluğu yokken velilere hiç yapamazlar..
Dilekcnkn Yusufhalime Benimde bir oğlum 3′e diğer oğlum 1′e başlıyor benimde eşim oldu ve tam doğum zamanıma geliyor genelde hep ben ilgileniyorum okul işleriyle eşim aşı oldu bende çarşamba günü gideceğim doktora soracağım eğer olmaz derse okula bildiririm artık ne yapayım doğumdan sonrada olurum