Lanadelzey ısallh canm surekli bebek hakkında bilgi al bak ben özelde dogum yaptım hemde eşimin çalıştığı hastanede hep şey diyolar di durumu iyi yarın belki çıkar yarın oluyor durumu çok kötü antibiyotik başlattık bitmeden olmaz antibiyotik bitiyor serum başlıyor o bitiyor sarılığı yüksek 1 gün daha kalsın diyorlardı neymiş kan uyuşmazlığı falan her gün farklı farklı bisey söyleniyor bu bebek hasta mi degilmi bilmiyoruz en sonunda aldım eşimin çalıştığı yer iken böyle muamele gördük sonra kendi isteğimiz ile aldık başka hastaneye durumunun iyi oldugunu ve korkulcak bsoeu olmadığını eve gidebileceğimizi soyledielr 3 ayrı doktor bakti bide birde olan biteni anlatınca şok oluyorlar nasil bi hastane der gibi meğersem o hastane gözüne kestiği bebeği alıyormuş devletten günlüğü 600 tl almak icin boşu bozulan 6 gün kuveze yattı çalışan bazı kızlarla da konuştuk ilk gün yoğun sarilik vardı diğer günler sapa sağlamdı bebeginiz dedi hayta ameliyatıma giren hemşire kız tesadüf albümlere sac yaptırmaya gitmis sohbet ederken benm kardeşimde orda yaptı kim o falan filan derken kız ben girdim onun doğuma bebeği aldılar çıkardılar demiş bilerek yaptı hastane hep böyle yapıyor demiş çalışan bunu derse sen takip et tamm mi hep sor neyi var neyi yok bize hep eksik bilgi veriyorlardı bi dedikleri diğerini tutmuyordu mwgerse sarilik dışında biseyi yokmuş kan uyuşmazlığı bilr yokmuş uzun oldu kusura bakma