GulcanDongel Mila33 benim hiç bişeyim yokken kontrole gittim, rahim ağzı kısalığı olmuş 12mm düşmüş serklaj oldum 31 temmuz da, şuan wc duş harici kalkamıyorum yerimden. Çok dikkat etmek gerek, keşke sizin haftanız da olsaydım 24 haftada oldum serklaji. Şimdi 25+6
GulcanDongel Bebegim4 her yerde seni görüyorum derttaşım😂 konuşmayalı nasılsın nasil gidiyo, ağrın falan var mı, benim arada rahmim sızlıyor korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Olsa kanama olur dimi🙄
Bebegim4 GulcanDongel gel sarılalım 😂😂 kuzum vallahi benimde öyle kasığıma Rahime yada vajinaya ara ara bazen batma sancı giriyo bende çok korkuyorum doktor normal dedi ama bilmiyorum yine de kasılmam oluyo benimde gün içinde o çok canımı sıkıyo sen ne durumdasın kuzum doktora gittin mi kontrole bebiş nasıl 🤍
AEmine QOH geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin bebeğinizi serklajdan sonra da mi oldu kanamaniz bn de 14 .haftamda serklaj oldum şuan 16 +4 olduk bugün pembe leke gelmiş
QOH AEmine leke problem olmuyor,leke bende de geldi ama kanamam olmadı serklajdan sonra.Olursa muhakkak beni ara demişti doktorum.
GulcanDongel Bebegim4 benimde kasılmalarim oluyo bazen günde iki defa bazen beş defa, stres üzüntülü olunca çoğalıyor ben dün onu anladım, daha da stres yapmamaya calisicam.. 6sinda gitmiştim herşey yolundaydı şükür boyu 32cm 700gram 24+6 haftaliktim, şimdi 25+6 olduk 6 ay bitti şükür. 🤲 Pazartesi tekrar gidicem bakalım korkuyorum inanki🥺
Bebegim4 GulcanDongel maşallah kuzuma benim 💙 evet kuzum benim 2 3 gün üzülmüştüm baktım hemen çoğaldı kasılma çok etkiliyor bizde 24.00 olcaz 12 den sonra inşallah bizde 6 bitiriyoruz hayırlısıyla 💙
Akkoyu Mila33 29. Haftada bende agrı sancı şikayetiyle gittim benimde rahim ağzı kısalmış bana sadece progestanı fitil olarak verdiler 35 haftanın sonuna kadar kullandım şimdi 37+3 üm doğsun diye bakıyorum bu sefer o doğmuyor ☺️ Düzeliyor üzülme stres yapma canım
Tugba61 Mila33 merhaba bende 20 haftalığım şu an 19 da geçen hafta vajinada baskı şikayetiyle gitmiştim 32 mm ölçtü istirahat ve progesteron verdi dikkat ettim aslında ama oturdum ben hem yattım hem oturdum sanırım oturmamak gerekiyormuş daha da baskı yapıyormuş o pozisyonda dün 29 mm çıktı daha ciddi şekilde istirahat verdi adalat ekledi haftam daha çok erken korkuyorum bende
GulcanDongel Tugba61 oturmayın çok dikkat edin, kontrole gittiğim de 18di, ben salak gibi ara ara oturdum yatakta, 12ye düştü ertesi gün, oturmayin dikkat edin, sizde serklaj olursunuz sonra.
Mila33 Tugba61 doktor bana ne yapmam gerektiğini hiç söylemedi otur uzan dinlen falan hiç demedi sadece korkma ilaçları kullan dedi bende blmyorum
Tugba61 Arkadaşlar 21. Haftada ayrıntılı ultrasonum vardı devlet hastanesinde bu rahim ağzı kısalıgı için özele gidiyorum oradaki doktorum kalbinden extremitelerine kadar bakıyor ama ayrıntılı ultrason daha Detaylı biliyorsunuz. Acaba şu an bu şekilde istirahat verilmişken ayrıntılı ultrason yaptırmanın bir zararı olur mu
Tugba61 GulcanDongel yemeğinizi nasıl yiyorsunuz 🤦🏻♀️ Psikolojik olarak kötü bir durum insan herşeyde dışarıya muhtaç oluyor şaşırdım kaldım
Mila33 Alimertinannesi teşekkür ederim canım ben çok hareketliyim hiç durmuyorum o yüzden böyle oldum 😔
Seda_nrr Mila33 istirahat edeceksin canım korkma benimde o haftalarda çıktı aynı sıkıntım bol su iç sakın ayakta çok kalma ♥️ 33.haftamdayım şuan gayette ilerliyor korkusal bişey yok önlemlerini aldıktan sonra
Mila33 Bebegim4 teşekkür ederim canım rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah