iremk00 Asafimmm benimki de Kasım’da ben mont yerine battaniye gibi olan tulumdan aldım peluş bide mont gibi olan var o da tulum ama adını unuttum 🤦🏻♀️
Akoalalover Asafimmm ya canım zaten çıkmaz bi yere oldu da çıktı kat kat battaniye gerekiyo mont yeterli olmaz ki yenidoğana 😍
gokcekocyigit07 Asafimmm henüz mağazalara gelmedi ki gelirse e bebekten bende alacağım da daha kış sezonu için erken 😁
Asafimmm gokcekocyigit07 iremk00 https://www.morhipo.com/mammaramma-28-frm20baby-mammaramma-mont-6-ay-bej/22154025/detay Bunu giydiremezmiyim
Asafimmm iremk00 https://www.morhipo.com/mammaramma-pb30-mammaramma-tulum-0-3-ay-lacivert/24843583/detay Bu tarz mı tulum kışlık
gokcekocyigit07 Asafimmm bebek için bunlar pek uygun değil bence ya yani kimse bebeğe mont giydirmiyor, kalın battaniye, kalın tulum vs. Bu tarz seyler kullanılıyor genelde, bunlar çok daha sonraki mesele ama tabi yinede sen bilirsin 🤷♀️
Beyzan Asafimmm bunu giydiremezsin yeni doğana çünkü çok küçük ve hassas cildi var zaten kolu bir karış.
iremk00 Asafimmm hayır internetten baktım ama bulamadım link atıcaktım yoksa. Nohutlu battaniyeler var ya onun fermuarlısını düşün biride bildiğimiz mont ama tulum. Umarım anlatabilmişimdir 🤔
Beyzan Asafimmm eğer dışarı çıkarmak için soruyorsan çok daha kalın astronot montları ve bebek arabasına takılan ürünler var onlara bakmalısınız. İçerde zaten ev sıcaklığı 24-25 derece olmalı çok kalın giydirmemek lazım
Burcu98 Asafimmm ben tulum alacağım daha sonra büyüsün biraz mont alacağım tabi siz bilirsiniz ☺️ Kışlık ürün yok internette baktım da
Burcu98 Asafimmm daha erken ürünler çıkar 1 aya o zamana kadar düşün öneri al çevrenden tecrübeli olanlardan öyle karar ver 😀
Mila33 Benimde ekim sonu doğum ama etrafımdakiler 2 3 ay için monta gerek yok zaten bebek küçük battaniyeye sararsın bi yere gideceğin yok gitsende arabada üşümez diyorlar bnde kararsızım tulum için 😅
Bir_tospik_beklerken Burcu98 şuan ne ucuz ki herşey çok pahalı. 2 3 aylık bebeğe mont yerine tulum giydirmek daha mantıklı geliyor baba o yüzden mecbur bakcaz
YoncaD Asafimmm bende suan tam onlara bakıyordum 🤣🤣 astronot mont diyolar kışlık tulum yazincada çıkıyor, öyle bisey bence alinmali