Kumrukus13_ Kutiki5409 hay maşallah bende 49 la kaldım 56 oldum ama görünüşte hic almamışım gibi almak istiyorum yaa
1prens_annesii Nazarokay 33+1 haftalık olduk Rize’den selamlar 🥰 karnımda sertleşme oluyor ve o sırada kasıklarımda sancı oluyor Perşembe kontrolüm var nsteye gireceğim inşallah birşey çıkmaz sizler ne durumdasınız🥰
Nazarokay 1prens_annesii Merhaba kuzum Allahım şifa versin sağ salim vaktinde alalım evlatlarımızı kucaklarımıza inşallah bizdede sancılı kramplı geçiyor kuzum tadı tuzu diyelim yeterki sağlıklı şekilde doğsunlar bunada şükür.❤️
HaticelKubra Benimde 34+0 hafta içi kontrole gideceğiz inşallah.. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Senel6767 Nazarokay senin hamileligin nasıl geçiyor inş güzel geçiyordur buarada benim adım şenel ya sizin
Nazarokay Senel6767 Benim nazar kuzum memnun oldum tanıştığıma vla kuzum yalancı sancılar tutuyor ağrılar kramplar oluyor zaten doktor dinlenip dikkat etmem konusunda uyardı bunada şükür kuzum.❤️
SvgO Nazarokay merhaba , 33+3 olduk bizde son zamanlar Allah nasip ederse 🙏 sıcak beni aşırı zorluyor onun dışında şükür iyiyiz. Siz nasılsınız
Nazarokay SvgO Bizde iyiyiz kuzum sıcaklar malum ortada insanı zorluyor benim yalancı sancılarım tutuyor kramplar ağrılar oluyor ama bunada şükür.❤️
esraeymencik 33 hafta oldum bugün ama çok zorlanıyorum ne yesem sıkıntı alıyorum nerdeyse aç gezicem bu arada plesenta previa var çok fazla yürüyüş de yapmam yasak ne yapıcağımı bilemiyorum birde üzerine burun tıkanıklığı ve nefes alamam cabası😔