Nazarokay asem89 Korkma kuzum elde deil evet haklısın ama içini ferah tut Allahım şu vakte kadar getirmiş şükür sağlıcakla kucağına almak nasib olsun inşallah kuzum.❤️
asem89 Nazarokay Amin canım hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza rabbim acılarını göstermesin🙏
TugceSmile ikincimucizemmmm Yatarak dinlenerek bu yaramazları olabildiğince tutacağız canım yeter ki güzel düşünelim ve stres yapmayalım 🙏❤ 2271 olmuş benim oğluşum da 😇
Nazarokay ikincimucizemmmm Geçmiş olsun öncelikle kuzum prenses erken gelmeye kalkmış herhalde dinlen inşallah vaktinde doğar yavrularımız.❤️
Ozer TugceSmile çok geçmiş olsun canım bende 35 içindeyim bana da dr nst de sancı görünüyor dedi erken gelebilir zaten benim hamileliğim hep sancılı geçti özellikle son bu ay aya kalksam biraz hareket etsem bel ağrısıyla başlayıp kasılmalarla devam ediyor üç gündür bende yatıyorum yatıp dinlenince geçiyor dün bugün baş dönmesi birazda mide bulantısı var
TugceSmile Ozer Aynen canım ben de yine kasılcam diye yerinden kalkmaya korkuyorum bazen 😔 Dokrorum bu haftalarda baş dönmesi, halsizlik vs normal olduğunu söyledi canım benim. Ben uzanıyorum bol bol 🙏
Emineyldzlrr Nazarokay 35 haftalık hamileyim artık ağırlaştık bir ay sonra kavuşmayı bekliyoruz oğlumla sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 zaman geçmiyor artık
Nazarokay Emineyldzlrr Evet kuzum maşallah size Allahım tek sancıda bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin kuzum.❤️
guzellanne TugceSmile bende 30+3 üm canım bugün doktora gittim kasılmalarım vardı nst girdim çok hafif sancılarım çıktı ama doktor önemli bişey değil dedi benimde çok karnım sertleşiyor. 😣
TugceSmile guzellanne Doktor önemli değil dediyse sorun görmemiştir canım sıklaşırsa takip edersin 😇 Sona doğru yaklaşırken vücudumuz artık doğuma hazırlıyor sanırım kendini canım benim 🙏❤
Senel6767 Nazarokay senin hamileligin nasıl geçiyor inş güzel geçiyordur buarada benim adım şenel ya sizin