Mihriban_27 Merhaba en tatlı anneler duyumlarıma göre bu postu açanlar doğuruyormuş 😅 son 10 gün ama henüz hiç bir tık yok ne nişan ne su ne sancı sanırım beyefendinin yeri rahat benim gibi olan anneler bura da mı 😂😂😂
Eyceniz Mihriban_27 bende totem yaptım ayın 20 sinde dogurucam diye o güne odakladım kendimi 🤣 ne gerekiyorsa yapıyorum şimdi🤣
Minnakkkk Mihriban_27 burda burda ama daha beteri var 😀 40+5 im hala sancı nişan su belirtileri yok 😀 artık her gün arayanlara dogurmadım diye acıyorum telefonu 😀
Mihriban_27 Eyceniz mesela napıyorsunuz bana da söylermisiniz bende yapayım bari 😅😅 bende hafta sonuna kendimi odakladım ama 😂😂😂
Mihriban_27 Minnakkkk oooo sizin ki daha da fazlaymış o zaman ilk siz doğum yapın çünkü sizin gününüz baya geçmiş inşallah bir nefeste sabaha doğurmuş olursunuz dualarım seninle 🙏🥰😘
Eyceniz Mihriban_27 yürüyüş, squat, topta egzersizler, evi komple temizlemek, ordek yuruyusu🤣, hurma, perine masajı, ilişki 😂
Mihriban_27 Eyceniz squat temizlik yapıyorum ama diğerleri maalesef yapmıyorum eşim ilişkiye girmekten korkuyor maalesef 🤭aman allahım sana hayran kaldım kesin 20 sinden önce doğum yaparsın ☺️☺️😘
Minnakkkk Mihriban_27 Allah razı olsun hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inş 🤲🤲 her gece sabaha dogurmus sancılarım baslamıs olarak uyanayım diyprım ama tık yok cok moralim bozuk artık
Eyceniz Mihriban_27 insallahhhhhh aminnn 😍 videolar var doğuma yardımcı neler olabilir diye doktorlar ilişkiyi öneriyor youtubetan izleyip izletebilirsin
Minnakkkk Eyceniz yani net biley demedi cumartesi sabah gel alttan muayene edelim yeri olarak ona gore karar verelim demişti pazartesi gunu 😀
Mihriban_27 Eyceniz 3 haftadır doktora gidemedim tatil de olduğu için salı günü gideceğim umarım girmiştir kanala sizin girdi mi kanala ? Bide kaç haftalık hamilesiniz 🥰
Mihriban_27 Eyceniz aaa izleyeyim eşime de izleteyim korkmasın 😂korunmasız ilişki değil mi yanılmıyorsam
Mihriban_27 Minnakkkk hayır moralini bozma lütfen inanıyorum ki sen yarına doğuracaksın kendini ona odakla olur mu dua edeceğim sana bol bol 🙏🙏🙏🙏
Minnakkkk Mihriban_27 her aksam odaklanıyorum kendimi dinliyorum ama sabah kalkınca hüsran 😒 bazen gırgır vuruyorum ama insan gercekten strese giriyor dlgmadokca rabbim hayırlısını versin inş sabah buraya dogurdum yazarkmv💞💞
Eyceniz Mihriban_27 evet evet spermde bulunan bi madde yumusatiyormus rahim ağzını bi araştırın derim 😊
Mihriban_27 Zeliiiss ooo sizinde az kalmış ve tık olmayanlardansınız inşallah sizde 2 güne bi bakmışsınız doğurmuşsunuz ☺️❤️🙏😘🥰