mrvcl9 Odalar temiz. Odada sadece serum bağladılar ve 5 dakika nst çekildim. Sonra ameliyat önlüğünü giydim ameliyathaneye aldılar spinal iğnemi vurdular zaten anındaa uyuştuum dakikadaa, sonra sondamı taktılar hiç anlamadım 😊İlknur ebe vardı nst den tanırsın belki taktın mı diyorum bitti bile dedi 😂. 4 dakika içinde de Gülçin hanıımm bebişiimi gösterdii 🥰 sadece çekiştirme hissediyorsun zaten bebeği düşünmekten kendini dinlemiyorsun hiç. Bebeğimi götürdüler bi 20 dakika sonra ben cıktım anca diktiler falan. Odaya çıkınca geceliğimi giydirdiler (elbise tarzı al tavsiye ederim kanamana bakıyorlar çünkü). Anestezi etkisiyle bana bi titreme geldi battaniye falan hiç ısıtmıyor aslında vücudun sıcak ama içten bir titreme geliyor. Hastanede battaniye var bu arada yanında götürme (bi postunda sormuşsun gördüm😊) Nescafe al yanına, birde komposto götür gazın cıkana kadar sadece sıvı beslenıyorsun. Kayısı,kuru üzüm kaynatıp suyunu götürebilrsin ben öyle yapmıştım. Bi 6 saat sonra geçiyor uyuşukluğun ilk kalkış önemlii kesinlikle kalk hemsirenin dediklerini uygula benim midem cok bulanmıştı kalkarken. Dikişlerin evet acıyor ama dayanılmıcak gibi değil. Bol bol yüürü koridorda çünkü gazın öyle cıkacak ben gaz konusunda zorlanmıştım ertesi gün sabah 10 da cıktı 🙈 3-4 günde toparlıyorsun dikişlerin hareket ederken acıyor o kadar 😊 aklıma gelenler bunlar pozitif düşün,poziitif olsuun🥰