Mrs-Turkk damlaakman daha küçükmüş minnoşuun sağlıkla kavuşun inşallah🙏O videoları izlemee hiç izlemedim herşeyi araştıran ben hiç onlara bakmadım çünkü herkesin bünyesi farklı. 24 kasımda oldum canım
Mrs-Turkk damlaakman eşimi sokmadılar covidden yasakmış. Antikor testi oldum yatışımın yapılcağı sabah kandan oldum canım. Eğer biontech aşı olsaydım onuda yapmıcaklardı ben gebelikte iki doz sinovac olmuştum.
Mrs-Turkk Trkn_09 Merhabalarr😌 Evttt memnun kaldıım açıklayıcı anlatıyor herşeyii sadece Alper bey yapısı gereği biraz değişik dobra hiç beklemediğin bişeyi söyler kalırsın öyle bana oldu mesela😂😂 herkeste söylemıştı yapısını bana o yüzden cok şaşırmadım
damlaakman Mrs-Turkk Mrs-Turkk alper bey kim oluyor canim nasil degisik ters seyler mi soyluyor ben sinirli biriyimde bide 😕
Mrs-Turkk damlaakman ya ters degılde ne bileyiim mesela ben ziraat mühendisiyim eşim çiftçii dükkana gele gide adamıda mı ayarladın dedi bana direkt şaşırdım😂😂
Edanraksyy damlaakman en yakın arkadaşım korcanda doğum yaptı valla cok memnun kaldi cok ilgiliydi bende sahit oldum o yüzden daha cok içime sindi bilemedim valla doğumu korcan yapacak gibi simdilik 😊 biraz sert ve soğuk duruyo ama alıştım ona da😂
Edanraksyy Mrs-Turkk Alper beye herkes kötü yorumlar yapmış çok azarlıyor falan diye bende murat aksoya çok sıcak baktım daha ilgiliymis dediler merak ettim baska giden var mi diye😊
09gul 199419 merhaba. Henüz hiç doğum hakkında konuşmadık biz ama danışmadaki sekreter kızın arkasındaki duvarda büyük bir fiyat listesi var ya orda 2500 yazıyordu tabi yılbaşından sonra 3000 olmuştur o da heralde.