Selam kızlar , çoğumuzun basına gelmiştir çocuk anne karnında hareket ettikten sonra saç kesilmezmiş ömrü kısalırmış yada başka bişi bu bana biraz hurafe gibi geliyo ama yine ihtimalleri gözardı etmek istemiyorum bu işin Aslı astarı nedir bilen varmı nezmn saç kesilmeli ve boya yapılmalı
Saç kesimi ve boya
Tusel merhaba 25. Haftayım sıcaktan saclarım artık bunalttıgı için kestim. Söylenenler hurafe ihtiyac dogrultusunda kesebilirsiniz. Boyamaya gelıncede ılk 3 ay bebeğin organ gelişimi vs tamamlandıgı için kimyasal önerilmiyor ama sonrasında boyayan birçok insan gördüm. Hiç birşey olmuyor korkmayın
[silindi]
Tusel valla 4 aylikken kestirdim hemide küt boyayi onermiyorum malesef bitkiseli bile olsa yapilmamali bence
Hem boyadım hem kestim. Bu tarz şeylere inanmıyorum. Boya konusuna gelince ilk aylarda yapmadım tabii ki, sanırım 5. Ayda boyadım ve bitkisel boyaydı,amonyaksız.
Tusel banada herkez dedi 8
Ayimdayim bi kac gun once kestirdim
Tusel kesim kısmı tamamen hurafe. Boya da kimyasal olunca cilt tarafından emiliyor sonuçta bize bi zararı olmuyor ama bebeğe olur olmaz bilemem, ben boyatmamaktan yanayım. Eğer doktorum okey verirse doğumdan bi gün önce boyatırım belki çünkü ikizlerle 💩 kuaföre giderim😂😂