Yeni-anne4-02 arzubldk MaşaAllah çok güzel iki maden suyunun yetmesi, bende bir gün eksik içsem ilacı kramptan yürüyemiyorum 😬
arzubldk Yeni-anne4-02 31+4 haftalığım bu zamana kadar beni ağlatan 3 kramp girdi oda geceydi hayatım kaydı sandım cidden çok kötü oluyor düzenli içiyorum bakalımm🥰
Linaeliff Benim kramplar 18.haftada başladı o günden beri magnorm verdi doktor kullanıyorum çok memnunum inan 1 gün içmesem hemen kramp giriyo doktor bi zararı yok doğuma kadar kullandiricam dedi
Yeni-anne4-02 arzubldk öyle öyle çok zor, birde sonraki bir kaç gün kramp giren yer ağrıyor, Allah yardımcımız olsun
Mucizebebekk brcstc doktorum hap yazıcaktı istemedim ozman maden suyu iç dedi günde iki yada bi tane kızılayın yeşil yazılı olanı ve düzeldi suan magnezyum eksiklgim yok iki günde bir içiyorum bitane
Fermandeniz arzubldk hangi marka iciyosunuz sodyum değeri az magnezyum fazla olmalı ben Beypazarı içiyorum
Mucizebebekk Fermandeniz kızılayın yeşil etiketlisi var şok ta satılıyo üstünde yazıyo magnezyumlu die 317 magnezyum var en yüksek onda ben onu içiyorum q
Zelsonr brcstc Magnorm kullanıyorum canım, bir bardak suda eritip içiyorum. Birde her gün bir tane sade soda💙👌