Fermandeniz arzubldk hangi marka iciyosunuz sodyum değeri az magnezyum fazla olmalı ben Beypazarı içiyorum
Aryapoyraz gokcekocyigit07 doktorunuza suda eriyen magnezyum ilacı isteyin ihmsl etmeyin eksikliği cok kötü yapıyor insanı bende hapı ictim ama değerlerim yükselmedi simdi suda eriyenden iciyorum
gokcekocyigit07 Aryapoyraz teşekkür ederim ama gerek kalmadı ben takviye serum aldım, bu ayın sonunda da yeniden tahlil vereceğim kontorl öncesi bakalım doktorum ne diyecek, bir çok değerim düşük, eğer yükselme olmazsa seruma devam demişti 😶
Minaminisi brcstc doktorum sadece maden suyu verdi. Kramplarıma da iyi geliyor. İçmediğimde kramplarım artıyor enteresan şekilde. Hap alacak kadar düşük değilmiş değerlerim.
Nelmali brcstc once magnorm kullandım simdi magvital kullanıyorum suda eritme ikisi de biri portakalli biri limonlu akşamları da kizilay erzincan 😁
eliflev53 brcstc margnom kullandim bi paket hic bi faydasi olmadi maden suyu iciyorum sabah bir aksam bir cok iyi geliyo
Yeni-anne4-02 arzubldk MaşaAllah çok güzel iki maden suyunun yetmesi, bende bir gün eksik içsem ilacı kramptan yürüyemiyorum 😬