rabisimm Bende bugün 2. Dozu oldum diğer sefer hemen ağrımamıştı ertesi gün ağrımaya başlamıştı ama bu sefer vurulduktan yarım saat sonra ağrımaya başladı. Buz koyun demişsiniz ama hemşire su değdirme demişti buz konulsa zararı olmaz mı 🙄
yigitegenin_annesi Aryapoyraz benımd ağrıyor ve şişiyor ıkı gun önce oldum buz koyamıyroum üstüne ağrısından dokunmayayım geçer belki iki güne
Aryapoyraz yigitegenin_annesi aynı bende eşim buzla ovayım diye bastırdı aman yarabbim kan beynime sıcradı
Melos1 Aryapoyraz ya bana bide doğumdan sonrada olmamı söyledi hemşire sonra ömür boyu gerek yok olmana dedi? Bilgisi olan varmı
yigitegenin_annesi Aryapoyraz bence karişma geçer saçlarımı bile toplayamıyordum ilk gün allahtan sol koluma vurdum 😂ikinci doz 4hafta sonra korku ile bekliyorum
Esmakorkmaz Aryapoyraz soğuk kompres ve kolonya öneriyorlar genellikle. Buz koy bol bol masaj yap buz ile kolonya sür birde belki şişliği iner öyle.
Aryapoyraz Esmakorkmaz bunları yaptım ama suan ates icinde kolum ve mandalina kadar birsey toplanmıs resmen inesi geçesi hic yok 😔🥺
Gizem5901 minikane21 tam zamanı suan ebenizin arayıp çağırması lazımdı bende tam 20 haftalıkkten vuruldum şimdi 2. Dozu olcam eylül de .