seda_00 Kızlar bebeğimin boynuna iki dolam kordon dolanmış . Doktor normal doğuma engel olabilir dedi. Böyle olup normal doğum yapan var mı aranızda
Derya seda_00 doktorlar riske atmak istemez 1 kordon bile olsa risk görürler o yüzden doktorunuzu dinleyin derim ☺️
Cennet-polat seda_00 hiç çocuğunuzu riske atmayın ben bekleuemezdim heralde direk sezeryan alın derdim çünkü Allah korusun böyle son haftalarda ölen bebekler var çok korkarim
Nelmali seda_00 kardeşim oyle doğdu fark edilmemisti doğduğunda mosmor olmustu ve kuvezde kaldi bir kac saat zor bir dogum olsaydı kaybedilebilirdi riske atmayın lutfen
seda_00 Derya yok zaten doktor neyi uygun görürse pazartesi suni sancı vericem dedi olmazsa sezeryana alıcam dedi
Cennet-polat seda_00 hiç denemeyin bence 2defa dolanmış birde tehlikeli olmazmi başka doktora gidin olmadı
Derya seda_00 sizi çok iyi anlıyorum bizde de kordon var ama daha haftamız çok olduğu için doktor bu konuyu açmadı ama ne derse kabulum riskme atılmaz 🌸
Cennet-polat seda_00 evet ama valla canım riske atilcak bı durum değil insan diken üstünde kalır sağsalim kavuşun yavrunuza insAllah 🤲
eliflev53 seda_00 pazartesiye kadar nasil ertelemis doktor anlamadim bide iki kere dolanmıs bazen doktorlari anlamakta da güclük cekiyorum hayret ediyorumm
eliflev53 seda_00 bebeginizin haraketlerini takip edin lutfen benim kuzenim 3 ay once kordon dolonmasindan bebegini kaybetti hemde dogumuna 1 hafta kalmıstı. Nolur dikkat edin. Takip edin.
seda_00 eliflev53 kalp atışı hareketleri gayet iyi dedi nst ye bağladı gün içinde de hareketli ama bilmiyorum
piremsesce seda_00 herkes bir olmaz ama benim yengemin oğlunun boynuna 3 kez dolanmış normal yapmıştı bi iki gün kuvözde kalmıştı