21glcn Nurcum gittiğim doktorların bana dediğini arkadaşa söyledim, sizi neden bu kadar rahatsız etti anlayamadım ??
Denizyildizii minikoglumm ya millet sataşmak için yer mi arıyor acaba anlamadım 😄 biri bişey desede saldirsam falan😂😂
Hanife61 21glcn alttan bakmasında her hangi bit sıkıntı teşkil edilmiyor. Eğer doktor üst muayene de bazı şeyleri net göremediyse elbette alttan bakıcak. Eğer sağlıksızsa zaten o bebek düşecek ki yeni sağlıklı gebeliklere yol açılsın. Bu alttan bakıldı diye olmaz . @Nrsn_7272 cnm sen kendini üzüp olumsuz yorumları kafana takma. Burda ki foruma bakma canını boş yere sıkma derim. YouTube da BİLGİLİ doktorları dinleyip içini rahatlatabilirsin. Alttan bakması bir sakınca teşkil etmez
21glcn Hanife61 yazdığımı lütfen başka yerlere çekmeyin önerilmediğini söyledim, ikinci gebeliğim ve gittiğim doktorların fikri bu yöndeydi, bebek zarar görür düşer gibi bir cümle kullanmadım insanları zan altında bırakmazsanız sevinirim.
Minikyavrum46 Nrsn_7272 Bu haftada normal benim ki de öyle yaptı. İlk zamanlar küçük olduğu için emin olmak amacıyla alttan muayene yapılır. Biz 39 haftalık olduk. Bide benden sana tavsiye doktor muayenesinden sonra herşeyi çevrene anlatma bilende konuşuyor bilmeyende.
Denizyildizii minikoglumm yok senin için demedim biri yazmış ya sende onu dışarıda ki insanlar icin söylemis yazmışsın onu diyorum
Gulnur26 Nrsn_7272 bende de kese görünmemişti ilk 5 haftalık filandı istersen bekle istersen de alttan bakabiliriz demişti acele etmedim sonra tekrar gittim ultrasonda göründü. Belki sizinki öyle birşeydir.
Mom5444 Nrsn_7272 ilk muayene benimde 6 haftada olmuştu ve alttan baktılar Türkiyeye tatile gelmiştim. Sonra yurt dışında detaylı ultrasonda falan yine alttan bakıldı çok şükür sıkıntı olmadı hatta doğurdum şu an 2 aylık oldu bebeğim 🌸
Ayca0909 Nrsn_7272 benimde dusuk tehlikem vardi kalp atisi icin alttan muane etti suan 34+5 gebeyim doktorlara guvenin bence
ElifBademmm Nrsn_7272 4 aya kadar karından görünmedi ve mecburen hep alttan muayene oldum çok şükür sıkıntıda olmadı. Doktordan iyi bilemez kimse herkese anlatıpta kafanızı karıştırmayın bence
Denizyildizii 21glcn alttan muayenenin hiç bir zararı yok. Zararı olsa zaten doktor yapmaz. Bende kaç kere alttan muayene oldum. Bazı doktorların görüş farklılıkları olabilir. Ama biri farklı düşünüyor diye öbürünün yaptığı yanlıştır diye bisey yok
571632BB Nrsn_7272 canım benim kese görünmedi her seferinde alttan ultrason ile muayene edildim hiçbişey olmadı merak etme
H_myra1 Nrsn_7272 herkez de maşallah tıp okumuş mübarek ben 9 haftalıkken alttan muayne oldum haftamla kesem uyuşmuyor diye tehlikeli olsa doktor yaparmı
cahillesohbetikestim Nrsn_7272 alttan muayene derken vajinal ultrasonla bakılmasını diyorsanız bunun hiçbir tehlikesi yok ilk haftalarda benimde hep öyle bakıldı bir sakıncası olsa zaten doktor yapmaz diye düşünüyorum
Selen37 Nrsn_7272 6.haftamda 2 kere alttan muayene oldum hemde düşük riskim varken. Herkes doktor kesilmiş galiba, her söylenene inanmayın. Riskli olsa doktorlar bakmaz en başta, sinir oluyorum şu kulaktan dolma şeylerle insanları korkutanlara🙄
Hanife61 SekerAnne zaten baktıkları alet çok içeri girmiyor ucunda kamera olduğu İÇİN rahatsız edici bir durumu olmuyor