Leylaaa38 anladım canım çok sağ ol muhtemelen bende öyle olurum rahim filmi için adet olmayı bekliyor değil mi

Gamzenur124 Stres yönetiminden kastın ne dir tam olarak? Yani şöyle söyleyeyim ben tuttu mu tutmadımı konusunu hiç kafaya takmadım benim başka özel konularla ilgili çok stresim vardı çok ağladım çok strese girdim ilk günler yani ve bunlara rağmen rabbime bin şükürler olsun bebeğim tutundu bana..💞🙏🏼 İnşallah seninde bebişin sana tutunur.. allah ol derse olur zaten. Ama yinede fazla strese girmemeye çalış düşünmemeye çalış…

Gamzenur124 evet canım adetin 2. Günü galiba gidiyorsun tam hatırlamıyorum maalesef.. ama adet den bir iki gün sonra da ben ameliyat olmuştum

Leylaaa38 benim çok fazla stresli bir hayatım var o yüzden çok korkuyorum olur mu veya tedavi ile ayrı bir strese girer miyim bazı doktorlar vardır pat diye kaba kaba konusur daha da can sıkar ya o misal hayatım stresliyken bide öyle olursa çok daha kötü etkilenirim

Gamzenur124 bunu doktora söyle bence.. bakalım o ne diyecek🙈 ama korkmana gerek yok. Doktor çok iyi birisi ve dediğim gibi bende baya baya strese girmiştim çok şükür bir şey olmadı

Leylaaa38 utandım şimdi söylediğim şeyden az buçuk anladım sanırım çok iyi bir doktor 🙈

Leylaaa38 kuzum çevre sadece etrafımda bulunan insanlar beni bu kadar stresli biri haline getirdi suan ne kadar konusmayı kesmiş olsam da söylenilen yapılanları atamıyorum kafamdan eşimin annesinin kısır diye hitap edişi veya çevremde bulunan arkadaş sandıklarımın senin çocuğun olmuyo diyip (yüzüme) konuşmayı kesmesi sürekli dedikodu kaos.. Aylardır görüşmüyorum ama iyice içime kapandım ve sürekli neden sorgular oldum o nedenle bazen kendimi tutamayıp ağlıyorum strese giriyorum

Gamzenur124 ayyy kuzum benim… çok üzüldüm şuan. Bence tüp bebek tedavisine başlasanızda kimseye söylemeyin!!! Hiç kimseye sadece ama sadece ikizinin arasında kalsın. Hamile kaldıktan sonra ilk 3 ayı atlattıktan sonra anlatırsınız olur inşallah kimse kısır değildir tıp çok gelişti olur elbet

Leylaaa38 inşallah balım kesinlikle söylemeyeceğiz söyleyecek kimsemiz de kalmadı zaten herkes çocuk mevzusuna bize sırtını döndü hor gördü bizde iyice soyutlaştık toplumdan umarım Rabbim bize de nasip eder yaşarız bu mutluluğu inan istiyorum ama ne için istiyorum bazen onu bile bilmiyorum ne düşünüyorum hayattan gerçekten ne istiyorum bilememek çok kötü..

6 gün sonra

Leylaaa38 canım merhaba, bugun Gökalp hocaya gittim. Bize genetik tanılı tüp bebek başlanacak size farklı işlem uygulanmıstı değil mi

Leylaaa38 bende daha önceden rahim filmi vardı canım sormustum hatta histeroskopi için bile gerek görmedi ama kürtaj olduğumu duyunca mutlaka yapalım riske atmayalım yapıışıklık olabilir rahim filmi kürtajdan önce olmus sonradan oluşan bi sorun varmı bakalım sonra transfer yapalım dedi

Gamzenur124 haaa anladım. Dur ozm ne güzel rahim filmi çekip boşuna para vermene gerek yok yine dürüst doktor bak. hystereskopi çekerken zaten rahmini görecek (yani rahim filmi gibi olacak) ve ona göre de işlem yapacak direk. Kürtaj sonrası hep çünkü rahim de bir hasar oluyor.

Leylaaa38 aynen canım sağ olsun bekemiyodum bu kadarını bende para kazanmak isterim sizi oyalayıp sürekli buraya getirip ama hayallerinize oynamak bana yakısmaz falan dedi

Leylaaa38 adet olmamı bekliyoruz canım hayırlısıyla başlayacağız inşallah 3 ay falan sürer dedi ilk ay yumurta toplama sonraki ay histeroskopi yapar 1 ay dinlendirir genetik test sonucunu bekler transfer yaparız dedi