marbling10 gozde3592 peki son sorum 🤭 analık izni sonrası yıllık izin alıp arkasından ücretsiz izin alabilir miyim
dakpinar- gozde3592 ♥️ 24. Hafta idari izninin hala devam ediyor olmasına sevindim bazıları bitti diyordu o yüzden sordum 🥰
Zeynep-Ecem46 32 ve 37 hafta arasında yıllık izin kullanılamıyor, direkt doğum izninden düşülüyor. Çalışabilir raporu alırsan fiilen gitmek zorundasın yoksa doğum izni başlıyor.
gozde3592 Zeynep-Ecem46 benden önceku kadın personel geçen yıl kullanmıştı bu şekilde benimde olur diye düşünmüştüm şimdi arkadaşımı aradım bir hafta yıllık izin kullanmış
gozde3592 Zeynep-Ecem46 peki 32de çalışabilir alınca 37 ye kadar gitmek zorundamıyım yoksa 35 de bitirebilirmiyim bu durumu
gozde3592 Alka özeli hiç bilmiyorum canım ama şu an 24-32 arası pandemiden dolayı herkese izin var diye biliyorum
yklndr gozde3592 çalışabilir raporu aldıktan sonra o süreyi çalışmanız lazım aktarmanız için. çalışmadığınız senelik izin kullandıgınız süreler doğum sonrasına aktarılmaz.
Zeynep-Ecem46 gozde3592 ben sorduğumda bana 32 37 arasında yıllık izin kullanamayacağımı söylediler. Bunla ilgili Devlet Personel Başkanlığınında bir görüşü var. 32 den sonra ne zaman izne ayrılırsanız direkt doğum izninden düşüyor. 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası izin hakkımız var.
-MinikMucizem- gozde3592 32 den sonra ne kadar fiilen çalışırsan o kadarı doğum sonrasına aktarılıyor 35te başlatabilirsiniz izni gittiğiniz 3 hafta doğum sonrasına aktarılmış olur 🤗
Rana-10 gozde3592 ay bende sizin gibiydim 24te izne ayrılınca evde napacam diye pofluyordum ama bi baktım zaman güzel geçmiş 32 olduk işe geri başladım şuan 33 haftalığız ama bir haftada aşırı yorgun hissediyorum haftaya da çalışıp izne ayrılacam size tavsiyem bol bol yatın ben işteyken evde yatmanın hayalini kuruyorum 😀
Rana-10 gozde3592 aynen baktınız yapamıyorsunuz doğum izninizi başlatırsınız ben haftaya 34 haftalıkken başlatacam doğum iznimi
Hat90 gozde3592 bende aynısını düşünüyorum çalışabilir raporu alınca yıllık izin kullanabiliriz değil mi?
gozde3592 Hat90 ben öyle yapılıyor sanıyordum ama biri yapılmıyor dedi yarın personeli arayıp teyit edecem her ihtimale karşı kimseyi yanlış yönlendirmek istemem bende yanlış biliyor olabilirim canım
gozde3592 yklndr yarın bi sorucam personele ona göre dilekçe yazıcam yıllık iznimi 2022 yılına aktarılması için olmadı doğum sonrası kullanıcam artık inşalah onaylar dilekçemi🙏🏻