Miss Daha önceden 2 düşüğüm var biri 3 aylıkken gelişim geriliği yüzden karnimda ölmüştü diğeri de 6 haftalıkken kalp atışı hic çıkmadı bekledik büyümedi de su an 10 haftalık tekrar kan pihtilasmasi dediler iğne ilaç kullanıyorum progestan bakalım hayırlısı inşallah bebeğim sağlıkla doğar allah isteyen herkese de nasip etsin saglikla
AyNurEvren Benim de ilk hamileliğim 16+1 haftalık bir haftadır çok ağrım var doktora gittim enfeksiyon falan yok sebebini bilmiyoruz ama çok kötüyüm 😞
Yusufeymeninannesi Sema99 yok yanı orda sezeryan normal doğum hamile anketi var siz de dikisten cocuk yaşına kadar ayrintiya girmissiniz o yuzden dedim
Sema99 Yusufeymeninannesi anladım canım benim Yok kuzum iki Doğum dikişli son doğum dikişsiz o nedeni şu peş peşe Doğum yaptığım içinmiş rahim dinlenmesini için
OzlemReyhan Hanımlar merhaba 🌸 Şuanda 19+4 teyiz. Birkaç gündür karnımın alt tarafında ağrı oluyor. sürekli mi oluyor derseniz sürekli değil ama sıklıkla oluyor. Sebebi ne olabilir sizlerden bunu yaşayan oldu mu ? Doktorla müracaat edelim mi napalım? Teşekkürler
FadilezkanYlmaz OzlemReyhan bende 19+3 deyim bende de oluyor rahim büyümesinden dolayı oluyormuş normal yani.Şiddetli bile olabilirmiş o da normalmiş