pilates_egitmeni_anneadayi Ahsevcan 18. Hafta da 22 cm boy 380 gr kilo demişti . Şu an 21 . Haftadayız ne oldu bilmiyorum . 16 sında kontrolü var . Bebeğim kız .
iremcannn1907 GulcanDongel inşallah erken doğmaz 🙄🙏 çok dikkatli ol canım Allah yardımcınız olsun 🙏 hepimizin
GulcanDongel iremcannn1907 inşallah canım, mecbur dikkatli olmaya çalışıyorum 31 temmuzda serklaj oldum wc duş harici ayağa kalkmıyorum malesef 😢
GulcanDongel minikane21 evet hiç bişeyim yoktu, memlekete gideceğiz diye kontrole gittik, 18mm düşmüş kisalik, acil yatış yaptılar serum iğne fitile rağmen yukselmemis, ertesi gün 12ye düşmüş acil serklaj oldum.
minikane21 GulcanDongel çok geçmiş olsun peki sürekli yatıyormusun. benim 28 di bu hafta 35 olmuş doktor risk kalmadı dedi ama ben alt tarafta baskı hissettiğim zaman yatıyorum bebegimin bacağı aşağı vuruyor sanki
GulcanDongel iremcannn1907 zor ama şükrediyorum, erken müdahaleyle doğum olmadı. Herşeye razıyım yeter ki oğlum dursun vaktine kadar.
lentil GulcanDongel nasıl şeker var sandınız peki. Testte mi yüksek çıktı yoksa su fazlalığından dolayı mı şeker var sandınz
GulcanDongel lentil yok canım babamın şeker aleti var onla olctum, ben yemek yedikten iki saat sonra olcuyordum öyle değilmiş aslında, ağzına attığın lokmadan bi saat sonraymis. Öyle yapınca hep düşük çıktı, geçen de test yapıldı 100 çıktı. Şekerim yokmuş.
Ecrininannesiii Ahsevcan 28 haftalık olduk biz 1 buçuk kilo olmuş oğlum 10 gün önden gidiyor ama hiç bı sıkıntı yok dedi doktorum nasıl sizce
Ahsevcan @E Ecrininannesiii maşallah baya iyi kilosu. Doktorunuz iyi ise bence sadece ona kulak verin🌺