Ozlem16 40+1 haftasinda normal dogum icin gittim sunni sanci aldim ama hic bir ise yaramadi sezaryenle kizima kavustum.
Elif_165 37+5 'teyiz ama hiç belirti bile yok , insan bir an önce kavuşmak istiyor artık. Pazartesi kontrole gidicez, 2 hafta önce bebeğin eşinin yaşlandığını söylemişti doktor. Eğer bu gittiğimizde az kilo almışsa , eşi artık bebeği beslemiyor demek oluyormuş. Eğer öyle bir durum varsa , beklemeye gerek yok demişti. Sizde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Yusufveannesi Sema99 36 haftalık doğan kızın kaç kilo dogdu canım bnd bi buçuk ay önçe Doğum yaptım 2800dogdu oğlum
Sema99 Yusufveannesi 1500 doğdu sağlık sorunu yoktu kilosu düşüktü tek oda küvezde yattı o zamanlarsa birlik oturuyordum sıkıntı dert kaynana sıkıtnısı yaşadım o yüzden
Yusufveannesi Sema99 aynen canım bnm de sıkıntıdan suyum geldi 36 haftalıkken suyumun geldiği sabah kaynanamla çok ciddi şekilde atışdım kendimi çok kasmıştım o yüzden oldu diye düşünüyorum
Sema99 Yusufveannesi aynen canım benim sıkıntı stres dert bni başta beri istemiyordu eşim destek çıkıp koruyordu bni Kaynanam cıldıroyordu nie koruyorsun die
Yusufveannesi Sema99 ahh bu kaynanalar varya bazıları iyi olabiliyor ama bazılarıda resmen bi yılan gibiler
mervekarlidag HazalKele yok canım doktor o gün Doğum olursa erken demek istedi ama çok şükür beş gündür evdeyim şimdilik iyiyim
Elifbektas Elisadaa çok şükür şuan ikiside yanımda dünya bir yana kızlarım bir yana bambaşka bir duyguymuş rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 😊😊
Bihilal SevDin evet çok şükür normal oldu şimdi bu hamileliğmde de sorun olmazsa normal yapıcam inşallah
Arzuylmz ymr tek yumurta ikizlerim vardı kordondan kordona kan tranfüzyonu oldu bitanesi 22 haftaya kadar geriledi diğeri de gerilemeye başlayınca mevburi Doğum oldu ama maalesef 22 haftaya kadar gerileyen hayata 1 hafta tutunabildi 😔
SevDin Bihilal maşallah inşallah herşey gönlünüzce olur bende çok normal istiyorum 39+6 oldum hala hiçbir belirti Yok bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Chilekkiz Erkekannesi1 kendi sancılarımla başladı açılma az olunca suni sancı taktılar açılma hızlandı suni sancıdan korkmayın aksine doğumu hızlandırıp sizi kısa sürede kurtarıyor
Erkekannesi1 Chilekkiz bana da yatış verdi 1 cm ile suni sancı ya alcaktı kabul etmedim bugün pazartesi ye kadar beklicem en azından bi 2 3 cm açılma olsun diye sonra suni sancı versinler