Ozlem6161 Bende 35.haftam üçüncü oğlum olacak nasip olursa Ağustos’un 13 de sezaryen olacağım allah nasip ederse iki küçük oğlum var artık eğilip kalkmakta zorluk cekiyorum sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin allahım
Elifbektas Elisadaa çok şükür şuan ikiside yanımda dünya bir yana kızlarım bir yana bambaşka bir duyguymuş rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu 😊😊
Halilin_zevcesii Kizlar 40+2 hftlgz bebegm cok hareketli ve rahimde cok ignelenme var kasiklarimda dolu dolu ara ara sancibvar sizce sancimi cekiyorum
Esma29 Halilin_zevcesii ağrıların sıklığı ne şekile ?düzenlimi ? Süre tut mesela. Ağrıyan yerin oldugunda pozisyon değiştirdiğinde geçiyorsa yalancı sancı diyorlar
Miray2018 bugün doktor kontrolüm vardı 39+4 üm sabah hafif adet sancısı gibi başladı komtrolde hiç açılma olmamış dedi doktorum nst de sancım çıkadı ama bu saat oldu ben ara ara sancı çekiyorum ve afedersiniz kahverengi sümüksü bi akıntım geldi bi kaç kere tuvalete çıktığımda böyle olup doğuma ne kadar süre sonra giden var mı yardımcı olur musunuz doğum yapmış tecrübeli anneler ☺️
HazalKele mervekarlidag 36 da doğan cok bebek var cnm neden erken demiş anlamadım tüm organları gelişmiş oluyo 36 da
Esma29 HazalKele 37 . Hafta sonrası erken doğum sayılmıyor. 37 den az olan haftaların tamamı erken doğum olarak görülmekte. Bunu hem araştırdığım siteler hemde dün doktorumun kontrolundeyken doktorum demişti
mervekarlidag HazalKele yok canım doktor o gün Doğum olursa erken demek istedi ama çok şükür beş gündür evdeyim şimdilik iyiyim
Arzuylmz ymr tek yumurta ikizlerim vardı kordondan kordona kan tranfüzyonu oldu bitanesi 22 haftaya kadar geriledi diğeri de gerilemeye başlayınca mevburi Doğum oldu ama maalesef 22 haftaya kadar gerileyen hayata 1 hafta tutunabildi 😔