Kızlaaar , sizde sürekli insanların sizi aramalarından bunaldınız mı yoksa ben depresif bi moda mı girdim ????
Sağlık çalışanıyım gebelik öncesinde çalışıyordum haliyle insanlarla bu kadar telefonda bıdı bıdı yapacak halim veya ‘yemeğe gelin’ hadi dışarı çaya çıkalım ' ısrarlarına cevabım vardı , ama şimdi öyle bunalıyorum ki annem bir yandan kayınvalidem (tam bir ısrar makinası ) bir yandan. Ananesi teyzesi arkadaşı hiç saymıyorum bile … telefondan tiksindim 🤭😩🤮

Ruyaruya12_ insanlar sizi düşünüyor ilgileniyor demekki. Israrlara karşıda en büyük cevap hamileyim gelemem gidemem demek. Ben bu dönemde o kadar rahatım ki. Eskiden insanlar her şeye çok ısrar ederdi. Ne bahane bulursam bulayım yine de kıramıyordum. Ama şimdi direk ağrılarım var, oturamıyorum, yürüyemiyorum tarzı bişi söyleyince ısrar edemiyorlar. Keşke hep hamile olsam 😄

Ruyaruya12_ çıldırmak üzereyim eşim insanlar bizi düşünüyor diyor ama psikolojik olarak baskı hissediyorum daha ne zman ben şu zamn dogurmuştum bende böyle olmuştu şunu yap bunu yap ayyy yeter zmanı vardır demekki bu kadar merk ısrar nedir akşam sorup sabah geri aramak nedir ya 😂 Ayy ne dolmuşum

Toprak0805 hiç bişeyleri bitmiyor benim böyle olmuştu yok sütün var mı yok bu çocuk aç bir sürü daha aklıma gelmeyen neler neler var 🤣 bana kimse sormuyor bu aralar çok iletişim kurmadığı için herkesle 🤭

Toprak0805 bu kadar kötü kalpli düşünmeyin ya. :/ aramasalar bu sefer kaynanam annem yok o yok bu beni düşünmüyor hiç aramıyorlar, bi tabak yemek yapanım olmadı diye ağlayacaksınız. Yaranılmaz gerçekten size. Hayretler içindeyim

Ruyaruya12_ ben kötü düşünmüyorum bunu açıkçası merak ediyolar haberdar olmak istiyolar dua ediyolar bende sevdigim önemsediğim arkadaşlarima doğum haftalarinda soruyorum nasilsin doğum basladi mi sancın sıkıntı varmı vs vs beni sormayanlara da acikcasi bozuluyorum dogurduktan sonra bebegi görmeye gelmeyin aramiyosunuz sormuyosunuz diye kendimce naz yapiyorum yani benimde 38 oldu sormayana kiziyorum yani

Esraali dünden beri hemoroidim azdı onun dışında çok şükür iyi diyelim sizinki nasıl gidiyor

Ruyaruya12_ beni kimse aramiyor cok mutluyum 😂 sabahin korunde bir bankalar baslar size ozel teklifimiz var diye aramaya o kadar 😂😂

Esraali kasılma olunca belime de vuruyor benim de hayırlısıyla inşallah gelsinler 🙏🏻

İlk gunlerim aşırı bulantı ve ayağa kalkamamakla geçti o zaman çoğu telefonu acmadm bazıları küsmüş hâlâ kusler sanrm ellemiyorum ben onları şu anda çok rahatım

Ruyaruya12_ beni de çok arayıp soruyorlar aslında bir yandan düşünüldüğünde beni mutlu eden şey ettikleri iyi dualar 😌🙏

Toprak0805 yaaaa bir de doğum sonrasını düşünüyorum şimdi bu böyleyse diye 💆🏼‍♀️

Taze_hamis olayı başka yere çekmesek mi acaba ? Her şeyin bir dengesi olması gerekir diye düşünüyorum ne çok düşünmek ne tamamen ilgisizlik :)

Mltm07 🤣🤣🤣 ne güzel . Ben aslınfa aramalarından değil de doğumdan sonra kalabalıkların içinde boğulmaktan korktuğum için sanırım bir savunma mekanizmasına büründüm