Gulsah60 Minaminisi oh maşallah Allah daim etsin🙏🏻🤲🏻🤲🏻 Sizin adınıza çok sevindim benim eşim bu konularda maalesef bi adım geride kalır o yüzden annemin kalması daha sağlıklı bizim için😂
Minaminisi Gulsah60 teşekkür ederim canım sağolasın. Hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla kucaklayalım inşallah. 🌸
tomrisveannesi HollyMolly benimde o zamanlar olacak inşallah ziyaretçi kabul etmezler. Zaten virüs var bi de yeni doğmuş bebeği mıncıklayacaklar kriz 😅🤣
Gulsah60 tomrisveannesi kesinlikle öyle 🙈 yani eve gelecekler yine ama maskesiz almamayı düşünüyorum . Kayınvalidem bizde kalacağı için mecbur gelenler olucak buna eminim
tomrisveannesi Gulsah60 bende çok tedirginim.. maskesiz almasan ne olacak ki? Çocuğu görelim kucağımıza neden vermedi? Olacak biliyorum.. ama ben sigara içenlerin ellerini yıkamadan dokunmasını bile istemiyorum
Gulsah60 Masal53 istanbuldayım bende buradaki devlet hastanelerinin çoğu refakatçi bile almıyormuş duyumlarıma göre
Gulsah60 gokcekocyigit07 öyleymiş ama benim Yanımda annem kalacak o yüzden eşim eve geldiğimizde ancak görür🤷♀️
gokcekocyigit07 Gulsah60 hmm ben yanımda eşimi istiyorum sadece sonuçta o da babası ama konuşmak lazım baba hariç 1 refakatçi de alabilirler öyle olursa ikiside olur.
Baloncuk41 Bende hic sormadim 23. De sezeryan olucam nasipse doguma almiyolar onu biliyorumda ziyaretci yasak olmasın ya ablası gelcek hem cekim falan yaptirmak istiyoruz ablası giremedimi ben napiyim cekimi 😠
2sy Gulsah60 cok sukur ziyaretci yasak ve tek refakatci bir de ese izin veriyorlar. Bu donemde en guzeli kimde ne çıkacağı belli olmuyor. Kucucuk yavrularimizdan uzak olsun mikroplar 🤲🏻 ama umarim sıkı kontrol vardir ve kattaki herkes bu sekilde kurala uyar..
Baloncuk41 Kızlar hastaneye zaten yabancı kimse gelmez diye tahmin ediyorum eve gelmesi daha kötü hastanede 10 15 dklik ziyareti tercih ederim evde saatlerce hizmet bekleyen misafire 🤷🏻♀️