Bugün çamaşırları yıkayayım dedim de çamaşırların üstünde hep kalıntı kalmış neden öyle oldu acaba kısa programda 30 derecede yıkadım süreyle falan ilgisi varmıdır ikinci kez attım şimdi
Duru granül sabun tozu
Nzlozkn Kısa programda olduğu için olabilir. Ben hassas programda 30 derecede yıkadım hep hiç kalıntı kalmadı
hepoyleolurzaten hmm ben 15 dk ya attım ya ondan oldu o zaman tamam narin 30 var ona atayım ilk defa yıkıyorum ya korktum çeker falan diye o yüzden 15 dk attım öyle yapayım teşekkür ederim
Benimde makinede kalıntı bıraktı geçen gün bir daha da almam, sıvı deterjan düşünüyorum artık
Nzlozkn kaynamis suda azicuk bekletin oyle kullanin ben sürekli kullanıyorum hem bebek camasirinda hemde beyaz çamaşırlara kullnıyorum hic eritmeden kullaniyorum sanirim makineden de kaynakli.olabilir
gokcekocyigit07 benim de öyle oldu da birdaha deneyeceğim inşallah bende sorun vardır yoksa çok üzülürüm
metehaninannesiii evet makinem A101 in makinesi çok kaliteli degil ne bileyim valla şaştım kaldım inşallah daha öyle olmaz ya
Nzlozkn ilk zamanlar olmuyordu bir kaç yıkamadır oluyor, üstelik bebek programı ile yıkıyorum, bitmek üzere zaten bir daha da almam sinirimi bozdu çok fena
Nzlozkn birde dedigim.gibi yapip deneyin