Valide designermom ya kuzum değerlendir zaten takdiri ilahi bu yavru olacaksa olacak olmayacaksa da covit movit bahane bence sağlıklı bir gebelik olursa tutunur zaten 💋
Ejce designermom ilaç bitiyormuş döllenme süresini de hesaba katarsan bir aylık ihtimali kaçırma derim ☺️
zeyesra Merhaba ben filyasyon ekibinde çalışırken, hastalara ilaç verdiğimizde ilaç +hastalık süresi boyunca korunmayı öneriyorduk.. Mutlaka söyleyin dendi.. Bilginiz olsun 🙏
Gizmo90 Doktora sorsanız daha iyi olur ama aşı olduğumda adetliydim, 1 adet dönemi geçirin dediler. Bence ilaçların vücuttan atılma süresi gibi şeyleri hesaplayın sonuçta hamilelik adet başladığından itibaren sayılıyor ama tercih sizin
Gizemmihra designermom degerlendırme bir ay bekleyin diyorlar Sağlıksız gebelık oluşursa sonra siz üzülürsünüz
Mom54755 designermom eşimde bende korona olduk korunmadım ondan 1 ay sonrada hamile olduğumu ama sağlıksız gebelik olduğunu öğrendim belkide korona haplaeını kullandığım için sağlıksız gebelik oldu ama size ne korunun ne de korunmayın diyebilirim ilk defa pik oldu diyosunuz vardır belkide bunda bi hayır Rabbimin bileceği iş