Deletedmom9823 Şuan hastanedeyim 35+4 2950 olmuş kilosu 49 cm bebeğin başı uzamış normal doğum kolay olsun diye uzuyormuş öyle maxiumum 4 kiloyu görürmüş bebek ama yinede %90 normal dedi doğum için başka bişey varmıydı unuttum şuan nst deyim😀
lavininannesii Deletedmom9823 bende normal doğum istiyorum bi aksilik olmazsa. 33+5 iz hiç çatı muayenesi olmadım. Ne zaman yapılıyo acaba 🤔
zeynepin_annesiiii Deletedmom9823 ilk defa mi girdin nst canım bende 34+4 haftaligim haftaya muayenem var çok merak ediyorum
ElifBademmm Deletedmom9823 bizde 37+5 deyiz benimki minyonluğa devam ediyor dünkü kontrolde 2580 gr çıktı bir hafta geriden geliyor, salı günü sezeryan olacağım inşaallah sağlıkla gelsin de dışarıda büyütürüz artık🤲
Deletedmom9823 Doktora sordum bu arada gelsin %90 normal yaptırmak için uğraşırız dedi tıpta yapılabilen herşeyi yaparız dedi @Seda_nrr _
Seda_nrr Deletedmom9823 Yani direk net tavır koymamış en azından süper ♥️ Burada 38. Haftayı göreyim bakalım haydi sezeryan derse direk bir senin doktora birde agavni tezenli var ona gözüküp öyle karar vericiiim 😂 çılgın ben son dakka doktor değişiminden korkardım 😂
Seda_nrr Esraali benim doktorum hemen kestirip attı işte 😢 38. Haftadan sonra 4 kiloyu geçerse direk sezeryan dedi
zeynepin_annesiiii Esraali evet bazı doktorlar sormadan söylemiyo yaa. Benimki de kilosunu kafasına göre bir değer söyledi ultrasonda ölçmedi 🙄 haftasıyla uyumlu deyip geçiştirdi savdi başından
Deletedmom9823 lavininannesii bugün bana yapmadı 2 hafta sonra yine gel dedi son bi kez herşeyi konuşucaz dedi sanırım ozaman yapıcak tabi tecrübeliler daha iyi bilir
Dilekcnkn Deletedmom9823 Naptın gitmişsin galiba hastahaneye , konuşabildin mi bebiş nasıl 😊 birde ne diycem kız nst ücreti ne kadar veriyorsun sen