Deletedmom23234 Mihribancglr Yav git doğur gözünü seveyim 😁 kız ben seni doğurdun diye biliyordum birden sürpriz yumurta gibi çıktın ortadan Allah seni napmasiin shshshsgsgah
Mihribancglr Deletedmom23234 bende kendimi dogurdu diye biliyordum ama dogurmamisim😅😀😅 sancılar 5 dk ya düşünce kesiliyor yavvv nedennnn gene 10 dk oldu bananeee doğurmak istiyorum baneneneeeee😅😀😅
Deletedmom23234 Mihribancglr Bu gece en kötü yarın doğurursun heee ❣️😁 inanıyorum yaparsın hadi göriyim seni sjsjsjaj😁😁😁
Deletedmom23234 depsizoo Tübe tübe ya sen ne ara doğurdun aşko sürekli aktiftin ya ay kafayı yicem hsjsjsha
haydibakalim Deletedmom23234 çok hareket etmişsindir 😃 doğacak değil ya hahahahhaa 😂😂😂 şaka bi yana inşallah doğumdur ya
Deletedmom23234 haydibakalim 10 dakikada bir sertleşiyor ya 😏 kız niye doğmasın ben bu bebeyi içimde tutayım diye yapmadım ki sjsjajaj doğsun işte 😁
haydibakalim Deletedmom23234 hahaha valla akşam özele gidicem doğurtun beni diycem bakalım ne diyecekler yeter ya doğsun artık hayırlısıyla 😂