Deletedmom23234 Mihribancglr Hehehehe ben sizden önce dogurcam sjsjsj😁😁😁😁 tamam hadi hadi yine iyisin dua etcem bu gece doğur 😁
Mihribancglr Deletedmom23234 galiba doğurcam sancım 10 dk bir geliyor çünkü koca da nobetci bugün ah Tsk bugünü mü buldun benim kocayı nöbetçi yapmak için 😅😀😅
MineLule Deletedmom23234 9mu desek çabucak geçsin istiyorum günler 😊 İnşallah Allah’ım sen kavuştur bizi bebelere. 🤲
Deletedmom23234 MineLule ahhaa oluuurr😁😁❤️ ee bu Dido yani @depsizoo doğurdum diye post açmış 😁😁😁 nasıl ya 🧐🧐🧐
Deletedmom23234 Mihribancglr Hahahah 😁🌸 yemin et bak psikolojik olmasın sancıların 😁 kızzz gördün mü doğurdum diye post açmış 😁😁 valla ben Niyeyse hiç inanmadım 😁
Mihribancglr Deletedmom23234 bende inanamadim çünküm iki dk önce doguramadim dedi sonra firlatmadim cikardim dedi o kadar kisa sürede sezeryan bile olmaz ama benim cidden kasilmalar bel ağrısı sancım var acaba geliyor muuuu yoksaaaa yalandan umut mu veriyor benim sıpaaa🤣😀🤣😀
Deletedmom23234 Mihribancglr 😁😁😁 bakalım yarın öğreniriz nasıl olsa 🤭 şuan sancıların duzenli mi seninnn 😍
Mihribancglr Deletedmom23234 10 dk bir geliyor az önce 5 dk ya düştü şuan yine 10 dk da bir 😑 kasılma sayardan takip ediom ulannn bebe baban yok bugünu bile bile mi sectin 😅😀😅
Deletedmom23234 Mihribancglr Ahahahahahaha tamam hadi seni de doğurtucaz galiba bu gece 😁 eğer sola yattığın zaman bide su içtiğin zaman geçmiyorsa sancilar hadi gözün aydın dene bakiyim bı😁
Mihribancglr Deletedmom23234 üstüme su döktüm suyun altında bile kasıldım şuan sanırım mahalleye çıkıp bebek geliyor diye bagircam 🤣😀🤣😀 gerçi bu eğirdir gamsız kimse uyanmaz 🤪🤪
Deletedmom23234 Mihribancglr Yav git doğur gözünü seveyim 😁 kız ben seni doğurdun diye biliyordum birden sürpriz yumurta gibi çıktın ortadan Allah seni napmasiin shshshsgsgah