EY123 Daha önceden de sormuştum ama hala tam birşey ogrenemiyorum öğretmenler de 24. Hafta itibari ile idari izne ayrılabilir ibaresinde ki 24. Hafta olayı 23+0 mı 24+0 mı?
zynpada Yanlış hatırlamıyorsam yazıda 24 haftayı dolduran hamileler diyordu ama o yazılar tedbirler alındığı için çıkmıştı, şu an için yazının yeniden yayınlanmasını beklemek lazım sanırım EY123
Patisever EY123 bende kamu çalışanıyım 24+0 dan itibaren alabiliyorsun. Doktordan o hafta da olduğuna dair imzalı kağıt alıp teslim etmiştim ben. Bi de dilekçe yazdım izne ayrıldım.
lunam EY123 24+0 tam 24 haftalık olmuş oluyor, o sebeple 24+0da idari izne ayrılabiliyoruz. Hala devam ediyor diye biliyorum, haberlerde öyle okumuştum.
EY123 zynpada Hala geçerli ama yeni bir yazı çıkarmıyorlar daha önce çıkan genelge de sadece öğretmenler için idari izin devam ediyor dendi bazı devlet kurumlarında kaldırıldı ama MEB de devam ediyor
Patisever EY123 ben kendim verdim bilmiyorum kurumunuza bağlı ben askeri personelim hastaneye gitmişken oraya da uğrayıp verdim.
merveees Peki bu izin ücretli mi oluyor? Ve de doğumda verilen izin hakkı yine devam ediyor mu 8+8 olan
Ayseq EY123 bende belediyedeyim bizde de24 neden sadece ogretmenler diyosunuz kamu demek ne demek tüm kamu personelidir 👍
EY123 Ayseq benim okuduğum yazıda öyle görmediğim için söylüyorum kamu personeli ayırma gibi bir durum yok kendi platformumdakilere soruyorum