merhaba kizlar sorunsuz bir sekilde cok şükür oğlumu 38+4 haftasında yanı bugün kucagima aldim rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin oncelikle panik atak hastasiydim ilk hamilelegim seseryan olduğu icin bu da sezeryan oldu ilk gebeligimda genel anestezi uygulanmıştı doktorum bunda spinal anesteziyi tercih etti iyikide oyle olmus sabah 8 de girdim 8.30 hersey bitmisti belden yapilan iğneyi inanın hissetmedim bile 2 dakika içerisinde alt tarafıma ılık ılık biseyler akti 3 dakika.sonra hic bisey hissetmiyordum inanin anestezi uzmanı burda cok onemli müthiş deneyim sahibi biriydi sarıldı elimi tuttu hemşireler keza ayni sekilde doktorum geldi zaten onu görünce tamam dedim cunku kendisine cok güveniyorum birazcik sohbet ettik cocuk doktoru gelmedi gelince baslicaz dedi ama o.sırada başlamıştı 😉ufak tefek dokunuşları hissediyorsunuz ama.agri.aci sıfır 5 dakika.sonra.oglusumun aglama sesi🤗🤗🥺🥺bende ağlıyorum tabi aldilar hemenn temizlediler.cocuk doktoru bakti tabi ben susmuyorum ağlıyorum muhtesem bi duygu oğlum.çıktıktan sonra bi boşluk hissettim dikiş.atılıyor ama alt tarafıniz beton gibi his.yok.oglumla birlikte odamiza.ciktik cok.sukur ikimisde cok.iyiyiz sormak istediğiniz merak.ettiğiniz herseye cevap.vermeye hazirim herkese.sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim🥰🥰😘😍😘😍😘😍
Muhteşem spinal anestezi dogum hikayem(korkulacak gibi degilmis)🥰😍
Maşallah Rabbim ayırmasın bir ömür boyu…
İnşallh bizimde seninki gibi güzel geçer 36+3 bende 2.Nci sezeryanı olacağım Rabbim güzel insanlar çıkarsın o sırada karşımıza.💐❤️🙏
Yaa hayırlı olsun canimm 😇 ben sezeryan sonrasındaki ağrıyı çok merak ediyorum ağrımı oluyor acimi ve gerçekten cokmu kötü bir agrisi var
cansutoprak40 ya hayırlı olsun inşallah darısı başıma bende 36 haftalık hamileyim ve az korkuyorum İlk sezeryan genel anestezi oldum busefer sipinal veya epidural anestezi derlerse nasıl yapılır diye korkum var inşallah sizin gibi bende atlatirim
cansutoprak40 canım yapıştırmamı dıkışmiydi gozunaydın bu arada🥰🧿
Ferhathatice aminn cumlemize insallah sağ salim yavrunun.kucagina alirsin🥰🥰
Zeynepa04 kesinlikle.spinali tercih et canim inan pişman olmazsin spinal anestezinin etkisi daha iyi 😊insallah.sende cok rahat boyle bi dogum geçirirsin
Gul-42 spinalde anestezi omurilik icindeki zara veriliyor epidural de ise zarın dış kısmına veriliyor o yuzden spinal daha etkili.diyolar
cansutoprak40 Allah razı olsun inşallah canım bakalım doktorum ne dicek
Yarın sabah spınal dogumum var şu yazınız içimi oyle rahatlattıkı anlatamam bende patik atak hastasıyım ınsallah benimkıde sizinki gibi gecer🤲
Havva1992 günlerinizi kaçıncı haftada aldınız
cansutoprak40 rabbim saglikli omurler versin insallah gozunuz aydin 🥰 ben de 2 gun sonra spinal sezaryen olacagim. Genel anestezi olmustum ilk dogumda. Amelyathaneye giderken titriyordum ben hem korku hem soguktan. Bunda da oyle olursa nasil yaparim diye dusunuyorum :/ sizde oldu mu boyle bir sey? Bir de maskeli mi gittiniz operasyon sirasinda cikardilar mi maskenizi?
a_burcu_bur benım ki gecen hafta cuma 37de bellı oldu canım bebegın eşinde yaşlanma baslamıs doktor 38de alıcaz daha fazla bekletemeyız dedı
cansutoprak40 pekı sonrasında etkısı gecınce nasıl bsy oluyor
Havva1992 Aminn inşallah panik atak olupta gebelik geçirmek gerçekten cok zor içiniz rahat olsun inanin tum samimiyetimle.söylüyorum hicbirsey hissetmedim su an sadece dikis agrim var ama omada agri.kesici yapiyolar zaten bebisinizi alinca kucağınıza bu aci hic kalıyor yaninda sag salim kucaginza alın inşallah😊😊
2sy Aminn cumlemize insallah maskeli.gittim ama sezeryan esnasinda takmadim cunku zaten ister istemez bi korku oluyo maskede daraltiyo ameliyathane cok aşırı derecede soğuk degildi hatta bebegim benimle birlikte cikti.odaya hayırlı dogumlariniiz olur inşallah tek soylecegim.şey kendiniz.pozitif olun 😍
cansutoprak40 cok tesekkur ederim siz de saglikla buyutun insallah 🤲🏻🥰
Gul-42 uyuşma etkisi gecince agriniz ve siziniz oluyor.agri kesici yapıyorlar bunun için 😊sisliginiz hemen inmiyor bu arada kanamaniz.oluyor ve gaz çıkarmayı bekliyorsunuz bir.an.önce tamamen uyuşma etkisi gecince hemşire gelip.sizi.ayaga.kaldırıyor bas donmesi.oluyormuş ama.bende.olmadi süreç bunlar.sekilde
cansutoprak40 Amin insallah cok sağolun 🤲🥰