merhaba kizlar sorunsuz bir sekilde cok şükür oğlumu 38+4 haftasında yanı bugün kucagima aldim rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin oncelikle panik atak hastasiydim ilk hamilelegim seseryan olduğu icin bu da sezeryan oldu ilk gebeligimda genel anestezi uygulanmıştı doktorum bunda spinal anesteziyi tercih etti iyikide oyle olmus sabah 8 de girdim 8.30 hersey bitmisti belden yapilan iğneyi inanın hissetmedim bile 2 dakika içerisinde alt tarafıma ılık ılık biseyler akti 3 dakika.sonra hic bisey hissetmiyordum inanin anestezi uzmanı burda cok onemli müthiş deneyim sahibi biriydi sarıldı elimi tuttu hemşireler keza ayni sekilde doktorum geldi zaten onu görünce tamam dedim cunku kendisine cok güveniyorum birazcik sohbet ettik cocuk doktoru gelmedi gelince baslicaz dedi ama o.sırada başlamıştı 😉ufak tefek dokunuşları hissediyorsunuz ama.agri.aci sıfır 5 dakika.sonra.oglusumun aglama sesi🤗🤗🥺🥺bende ağlıyorum tabi aldilar hemenn temizlediler.cocuk doktoru bakti tabi ben susmuyorum ağlıyorum muhtesem bi duygu oğlum.çıktıktan sonra bi boşluk hissettim dikiş.atılıyor ama alt tarafıniz beton gibi his.yok.oglumla birlikte odamiza.ciktik cok.sukur ikimisde cok.iyiyiz sormak istediğiniz merak.ettiğiniz herseye cevap.vermeye hazirim herkese.sağlıklı sıhhatli doğumlar dilerim🥰🥰😘😍😘😍😘😍