merhaba anneler 16+1 haftalik bebegin kilosu bugun gittigim doktor 400 gram olmasi gerekirken 156 gram dedi uygulamada 100 üstü diyor yardimci olur musunuz?

miran72 senin doktor baya abartmış 🤣400 gram 20.21 haftada ancak olur .

miran72 benim 16 +5 haftalıkken 178di 400 nedir o haftada öyle olmaz diye düşünüyorum bi yani ilk var bence

miran72 kız çok abartmış 😂 16. Haftada bebeğin kilodu 400 falan olamaz😂 20 21 de anca o kiloda olur

miran72 biz 14+6 da gittik. Yani 8 gün var arada 15 cm 150 gr normal dedi. Doktorumda çok iyi bir doktor çok güvenirim bu arada. 8 gün farkla 400 olması gerekiyor demesi biraz abartı geldi. Bende internetten de bak. Ama doktor vidyolarını falan izle. Tanınmış doktorların bilgi verecektir. Bu arada benim bebeğim erkek. Kıza göre az da olsa boy kiloda farkı vardır. Bence takılma. Kalbi normal atıyorsa hareketlerini de gördüysen kafanda kurma🌸

E-akalin teşekkür ederim kafama taktim kendi doktorum da olmadigi icin konrtol amacli gitmek icin gittim böyle yorumlar gelince rahatladim

miran72 doktorun baya abartmış ben 21. Haftamdayım şuan 20+3 gittiğimde 323gr dı. 16 haftalık bebek 400 gr biraz fazla geldi bana zaten 20. Haftadan sonra bebeğin vücudu yağlanmaya kilo almaya başlıyor👍🏻

miran72 ben bu sabah gittim 150 gr 15-16 cm dedi. Her şey yolunda diyor. Olması gereken bu galiba

miran72 22 haftalık bebeğim 400 gramdı. çok fazla söylemiş doktorunuz o kadar olamaz

miran72 ben 25 haftalık gebeyim daha geçen kontrolde bebeğin 600 gram olduğunu öğrendim sizinki bayağı abartmış.

Abartmış doktor ben 16+0da gittiğimde 173 gramdi 20+5te gittiğimde 415 gramdi gayet normal dedi doktor senin doktor sacmalamis

miran72 16 haftalıkken bebeğin kilosu 207 gramdı 21. Haftamda detaylıya girdim 476 gr çıktı iri bir bebek olacak dedi doktor bende uzun boylu ve yapılıyım oğluşum o konuda bana çekecek galiba😄 boşuna moralini bozma doktor yanlış bilgi paylaşmış belki kafası dalgındır bişey olmuştur ama üzülme bebeğinin kilosu gayet normal

hepinize çok teşekkür ederim gercekten içimi cok rahtlatti yorumlariniz 😍❤️

Benim 16+3 de 160 gram dı ya korkma gayet normal bir durum 😊

miran72 Kız ben bile 22 haftamdayim bebişim 413 Gr sacmalamasın 😁 bı yablislik olmuş bence