Lilaaa Nehir-Poyraz anladm canım çok sağol zaman ayırdığın için 🥰 Rabbim gönlüne göre versn insallah 👶👶😍❤️
Nehir-Poyraz Lilaaa ne demek canım ne zaman ne sormak istersen sor bilgim olan bi konu oldukça elimden geldiğince yardımcı olurum 🥰🥰🥰 Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻❤️
Smk Kızlar bat daşlar🤣 napıyosunuz varmı belirtiler.Bende bileyler oluyo ama umutlanmak istemiyorum.Sizi bi dürtiyim dedim😎😘
Smk umutluanneadayi benim karnımda gaz var ve cok kasıgım agrıyodu bu sabah sonra sırtıma bıcak saplanır gibi agrı girdi cok agrıyo bide bugun su gibi bi akıntım oldu hayırlısı 🙏🤰🙏
baby74 umutluanneadayi umutluanneadayi sık idrara çıkma kabızlık da var üşüyorum ama canım istedikçe günleri boş geçirmiyorum yinede 🤭🤣
Smk umutluanneadayi piskolojiktir benimki belki ya amannn unutlanmak istemiyorum ya sonra cok üzülüyorum
umutluanneadayi Smk tek çizgiye alıştığım için hiç umudum yok artık memlekette gidip gezecem şafak sayıyorum onla kafamı dağıtıyorum
Smk umutluanneadayi valla bende tek çizgi görmemek için artık hep adeti bekliyorım olursam yapmıyorm yani olmazsam yaparım
dthealthy Nehir-Poyraz ben de bir tecrübemi paylaşayım sıcak su torbası koymuştum karnıma ama direkt olarak değil yoksa karnımız yanar bir de 15 dk sonra falan yüzüstü uyuyumuştum sabaha kadar