Lilaaa Nehir-Poyraz bende ters rahim pozisyonunu deniyorum kac aydır cnm bide bende tsh yükseliği vardı ilac kullanıyorm gecen ay düşmüştü bakalm 🤷🏻♀️
Nehir-Poyraz Lilaaa evet o sıkıntı onu düşürmeye çalış doğal yollarla falanda bak araştır ne düşünür diye canım
Nehir-Poyraz Lilaaa bakayım adına hemen ben ilk defa onunla hissettim yumurtlamayı bu kadar net ve böyle pik gördüm. Prowomen canım
Lilaaa Nehir-Poyraz tamm canm bakaym ona ben. 4 aydır kullanıyorm ilac canm ilk 5 lerdeydi değerim en son ölçtürdgmde 1 lerdeydi düşüyor çok şükür ama ilaç kullanmak da istemiyorm gebelik düşünmesem doğal yollarla düşürürdm ama. Mesela dereotu da düzene sokuyormuş ilaçla birlikte kullanaym dedm gebelikte sakncalıymş olurds gebelik olursa sıkıntı olmasından korktm. Bide cevz kürü var aksamdan suya koyuyorsun sabah içiyorsun onun zararı varmıdır bilmiyorm belki onu yaparm bu seferki tahlillerime bakıp duruma göre. senin bilgn var mı cnm burda doğal yolla tsh ni düşüren varmı hiç denk gelmşsndr belki. Bide tsh sorunu olup düşünce gebe kalan varmı tanıdıgn
Smk Nehir-Poyraz he 18.gün anladım ben test sayısı olarak mı diyosun canım olabilir erken olması iyi tabiki benim döngğme göre bırmal 30 32 günde oluyorum ben
Nehir-Poyraz Lilaaa ya onda bilmiyorum ama benim ablamda zehirli guatr vardı doktor senin çocuğun olmaz demişti ablam evlenir evlenmez ilk haftalardan hamile kaldı ilaç kullanıyordu oda. Doktora de bebek düşünüyorum diye illaki gebelik için olanlarda vardır. Doğal yol dereotu biliyorum bende bi tek onu yemek iyi geliyor diye onun dışında bişi bilmiyorum canım. İlaç istememeni anlıyorum ama bebek olması içinde önce onun düşmesi lazım onuda boşlama bence 🥰
Lilaaa Nehir-Poyraz sağol canm yok devan ediyorm suan ilaca peki ablan ilac kullanırken dereotu kullanımı bilgin varmı. Şimdi diyosundur nerden denk geldm su deliye 😝 kusuruma bakma canm çoğu şeyi burdan sorarak öğreniyor insan artık🤷🏻♀️🙂
962301 Merhaba arkadaşlar benim de 25agustos şuan takvime göre yomurtlama dönemindeyim Yomurtlama döneminde kanaması olan oldumu? Cevaplar seniz sevinrim
Nehir-Poyraz Lilaaa ayy yok bildiğimiz bişey varsa paylaşıyoruz ne güzel. Ablam yiyodu dereotunu salatalara doğruyodu normal tabağa koyup limonluyodu yiyodu ilaç kullanırken hamile kalmıştı sonra hamile kalınca bıraktı onun ilacı bayağı ağırdı çünkü
Lilaaa Nehir-Poyraz Anladm canm çok sağol hamilelikte de devam ediliyor normalde ilaca ilaç kullanmadı için sıkıntı olmadı mı peki yükselmedi mi değerleri
Nehir-Poyraz Lilaaa onu tam hatırlamıyorum inan canım hamilelikte kullanması için başka ilaç vermişlerdi sanki. 13sene önce falan çünkü tam net hatırlamıyorum ama ilaç kullanıyodu onu biliyorum 🥰
Lilaaa Nehir-Poyraz anladm canım çok sağol zaman ayırdığın için 🥰 Rabbim gönlüne göre versn insallah 👶👶😍❤️