Senel6767 Mrb arkadaşlar dünden beri benim bebeğin tekmeleri neredeyse hiç yok diyecek kadar azaldı bu arada 35 3 haftalıgım aynı şeylerı yaşayan olduysa bir yardımcı olurmu ALLAH rızası için🤲
Drymomm Senel6767 iyi takip edin kendinizi uzandığımızda fln bugünde a hissederseniz doktra gidin son haftalar önemli
Defnemom Senel6767 benimde bir gün hareket etmiyor tam uykuya geçicem bir.kipir kıpır bende korkmuştum gündüz merak etme bi sıkıntı yoktur inşallah günduzleri hep uyuyor gece uyanık minik seninki de gece hareket ediyordur
Sevgikaya1525 Senel6767 bugün bende sizin gbiyim harketleri hiç yok denilcek kadar kasılmalarım var ve vajinada baskı var dönemiyorum yatakta kalkamıyorum bille
iremk00 Senel6767 kendini kasması hareket ettiği anlamına geliyor çikolata yiyip kısa kısa uzan karnınla oyna bakalım hareket eder belki yeri daraldığı için memnun değil şu an 😂
Senel6767 Drymomm akşama kadar beklersem bir şey olmaz değilmi kasılmalarını his ediyorum ama tekmereri yok
Gnerbeb_12 Senel6767 aynısını geçen haftalarda yaşadım. Stres yapmayın hareket eder. İnsan telaş yapıyor ama takip edin en kısa zamanda hareket eder kendimden biliyorum 🌺
Tuysl Tatli birseyler yiyin sola yatin bekleyin 2 saat hala.hic hareket hissetmezse mutlaka doktora gidin
Drymomm Senel6767 ne demek bende 37 deyim banada azaldı gibi geliyor hareketleri hep bi takip etme durumundayım 25inde doğum hayırlıaıyla inş
Senel6767 Sevgikaya1525 ellahmdülüllah benimki düzeldi vallahi çok korumuştum inş sizinkide düzelir🤲 cnm arkadaşın bana dedikini sende dene inş faydasını sende görürsün bu arada siz kaç haftalıksınız
Sevgikaya1525 Senel6767 benimki beni hastanelik eti malsef 🥺doktor nst ye bağladı sancım 39 a kadar çktı doktor acil yatış erken doğum dedi 2 gün yatış verd durdurmaya çalışcz dedi durmazsa doğum dua edin lütfen daha 35 haftalık😭
Senel6767 iremk00 sağ olasın ALLAH RAZI OLSUN başka bir arkadaşta onu tafsiye etmişti ÇOK şükür işe yaradı