Seda_nrr Bayburtlugelin oy MaşşaAllah tosuncuk 😂 bizimkininde kafası değilde kilosu komple 2 hafta önde 😂 doktor 38 den sonra 4 kiloyu geçer bu o zaman da sezeryan dedi çıkamicak galiba 😂
Zeynepdogan Bayburtlugelin ahahaa valla ya doktor banada bebisin kafasi biraz buyuk dddi o gunden beri kafama taktim nasil dogurcam die
Ysmmmnn Bayburtlugelin kafadının büyük olması normal😅 kafa çıktıktan sonra vücudu yap gibi akıp gelyr
Babyyyymother Bayburtlugelin benim bebegimin de kafası karni kilosu herseyi baya öndeydi 34+6 haftalik doğdu.hatta düşünüyordum kafasi cok mu büyük 3 hafta ilerideki diye ama çokta görüntüde büyük degildi 😁
Bayburtlugelin Seda_nrr kaç haftalıksınız suan kaç kilo banada 40 i beklemez diyo ama 2.500 kilo suan normal degil mi
Seda_nrr Bayburtlugelin 32.hafta 2500 kg dı şuan 33 üm.40 a kadar 4 kiloyu geçer geçersede normal doğum olmaz diyor
Bayburtlugelin Babyyyymother yaa banada erken doğar diyor ama bilmiyorum bakalım kaç kilo doğdu bebek küveze girdimi
Bayburtlugelin Ysmmmnn başlı başına zor geçti o sancısında cıkmasıda Ama biz kadınlar akıllanmıyoruz telrar yapıyoruz 😅
mhlady_2021 Bayburtlugelin benimde bebeğimin kafası iki üç hafta önden gidyor. Normal doğumu çok zorlar mı aceba ya
Bayburtlugelin mhlady_2021 belki ilerleyen haftalarda düzelir bu ilerde olması yoksa zor olur gibi geliyor bna
Babyyyymother Bayburtlugelin ben gebelik kolestazi geçirdiğim için mecburen sezaryen oldu 3000 doğdu ama 10 gün kuvozde kaldı
Seda_nrr Bayburtlugelin Bileydim böyle olacağını okadar yemezdim 😂 Her sabah kaşar peyniri yedim bi süre cevizi yedim karpuz da çok yiyordum sonra suyu fazla çıkınca şimdi iki üç güne bir yiyorum canım