2609nrgl Karatekin evet var ama adetim geçince gitmek istiyorum birazda çünkü diğer gebeliklerimde de de hep düşük rakamlar gördüm şuan düşük gelmesi normal ama moralim bozulacak
2609nrgl Sksksksks benim ilk.gebelihimde rüyada test yapıyordum çift çizgiydi Bi hışımla uyanıp yapmıştım pozitif di insanın içine doğuyor vardır inşallah 🥰
Sksksksks 2609nrgl https://imgyukle.com/i/iKn6b böyle canım ilk defa yasamadığım belırtıler var ne cok fazla umutluyum ne de umutsuz adetıme 3 gun bakalım nolcak ama erken gebelık testınde bıraz daha belırgın cıkması lazımdı varla yok arası bırsey 🙂
EsrakeNan 2609nrgl canım goremedim maalesef bnce hemen kan testi yaptırın bazen yanıltanılıyor bu tarz testler 🤗🙏
2609nrgl elfmoom çok teşekkür edeeim sizinlede geçen konuşmuştuk hatta testini attığın posta falan da yazmıştım Rabbım bana da nasip erri😍
elfmoom 2609nrgl çooook şükür :) içini ferah tut bol bol dinlen ve hep iyi düşün🙏🏻 bebişin sana tutunurken ona destek ol🥰🌸
EsrakeNan 2609nrgl rabbim tez zamanda nasip etsin sabır hersey olacağına varır 🙏 rabbim büyük belkide var bilemeyiz net oyuzden gözükmüyordur 🤗🙏💚
Sksksksks 2609nrgl aynen canım çok ince erken gebelik testı olmasına rağmen belkıde kendı çizgisidir bilmiyorumki hayırlısı bi kaç gün daha beklicem bakalım🤲💐
2609nrgl elfmoom çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🥰 darısı isteyen herkese
baby74 2609nrgl yaaa bende bunu bekliyordum hayırlı olsun banada dua edin ne olur 🥺 adet olmayayım bebeğim olsun
2609nrgl baby74 inşallah inşallah Rabbım nasip eder zaten çizgiyi görür görmez ağladım ve Allah’m herkese yaşat bu duyguyu dedim
2609nrgl baby74 evet hatta post açmıştım kasık ağrım oluuoru uyku basıyordu bide kremsi Bi akıntı görmüştüm
tugbakaragul 2609nrgl Biliyor musun, bende böyle öğrenmiştim. Bu kadar silik bu kadar soluk.. Sonra değerime baktırdım 31′di. Azdı ama ben hep inandım ve benimle kaldı çok şükür. İnanıyorum senin meleğinde seninle kalacak, sana tutunacak sağlıkla gelecek♥️
2609nrgl tugbakaragul ya ne güzel konuştunuz iyisi varsınız inşallah öyle olur ben onu çok bekledim 🥰🥰