Oslemmmmm Kızlar 61 kiloyum Alsam alsam 3 kilo alirim daha 1 ay var doğuma depend m beden aldim ama dar olur mu bilemedim siz ne yaptınız arkadaki bedenlere göre 42 bedene kadar oluyormuş sanırım m
Oslemmmmm Mom726272 Zeyzey69 Puduhepa turkankrbyk metehaninannesiii ogrencianne35 Bktbll Sare3737 Sevgi_123 Hepinize teşekkür ediyorum yarin l ile degistiricem 😊🙈
Oslemmmmm Sare3737 Bktbll ogrencianne35 metehaninannesiii turkankrbyk Puduhepa Zeyzey69 Mom726272 Oslemmmmm Zero2344 Lulemom Deletedmom9823 meleklerimveben Hhttccee Sevgi_123 Lohusa pedide aldiniz mi bacılar ben mahrumiyet bölgesinde olunca aldım ama e bebekten geçen sezeryan olcak Hazir e bebek bulmuşken heybeyi doldurdum 🙈
Lulemom ogrencianne35 ben 84 kiloyum. Haftaya doğuma gitcem. Hiç xl bulamadım bende l aldım. L olmaz mı acaba ya 🙄 evde denemedim de hiç olur mu diye. Çok mu dar olur ki
metehaninannesiii Oslemmmmm ben 35.haftamdayim doğuma 1 ay var kg L beden aldim giydim evde denemek icin tam oldu cok rahat hissettim yani
turkankrbyk Oslemmmmm 68 kiloyla doguma girdim xl almışım yanlışlıkla rahat ettim yani sende l al bence
Puduhepa Oslemmmmm aslında biraz büyük olması daha iyi olur sezeryansa tabii benim öyle oldu hafif rahatsız ediyor
Zeyzey69 Oslemmmmm küçük olmasın dikiş va olursa sıkıntı olur.ama büyük olanlarda büyük olmuyo çünkü çok güzel sarıyo bedeni .tam bi efsane depent
Mom726272 Oslemmmmm ben ilk gebeliğim de 63 le doğuma girdim L beden almıştım tam 3 yıl oldu 🙈 2. Gebeliğim bu 31 haftalık hamileyim şuan 64 kiloyum L beden aldım gene Bi üstü büyük gelir kesin
Zero2344 Oslemmmmm bence L beden al canım aksi halde sıkınca dikişler çok rahatsız ediyor ben 67 ile doğum yaptım L kullanıyorum gayet rahat
Halenur-42 Lulemom bende 82 ile gittim l beden çok iyi oldu tam kavradı xl biraz daha pot gibi durabilir L beden tam olacaktır 😊
Elif0801 Oslemmmmm Bende 61 kiloyum l beden aldım denedim biraz bol gibi ama dar olmasından iyidir dedim 🤭
portakalcice ogrencianne35 fiyatını hatırlıyor musunuz netten mi alsam karşılaştırma yapmak için sordum