sumin Arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik? Bebeklerin durumları nasıl ?kiloları Nasil? Doğum için tarih verdi mi doktorunuz?
Feridealbayrak Zor gidiyor attık nefes darlığı karnım çatlıycak gibi😥yatakta dönmek tören oldu😃 yarın kontrolümüz 12 ocak diyor doktorum
sumin Feridealbayrak ben heyecandan uyuyamıyorum ya🙁 12ocak yani 40.hafta mi oluyor ?? Tam gününde ben biraz erken doğsun istiyorum sabırsizlaniyirum 🙂 kaç kilo cinsiyeti nedir bebisin
KbraKoc Feridealbayrak bizimkinin de beklenen tarihi 12 ocak ama tabi keyfine kalmış ne zaman gelmek isterse prensesimiz artık 😍
Gulistan Bzde 35haftalıgz. Nfes almak zor harektlerimz ii ce ksıtlandı gce uykum yok hayrsyla bi an önce kucagmza alrz inş 🙏🏻
Feridealbayrak sumin evet canım 12 ocak 40 hafta ediyor kızlar biraz aceleci oluyo diyorlar belkide aralıkta gelir bizim kız 😍 bende biraz erken gelsin istiyorum çok sabırsızlanıyorum ya☺☺
Gulistan sumin bi an önce doğsun istyrm snra dogumdan korkuyorm cok tuhaf hisler içindeym hergün rüyamda dogdugunu görüyorm 😊
sumin Gulistan biz dün gittik 2900du bir hafta önden gidiyor benim bebiş o yüzden de erken bekliyorum bende öyle bir ümide kapıldım ama bakalım 🙂
sumin Gulistan aynen aynen bende hem doğsun istiyorum hem de korkuyirum her gece rüyamda ikiz üçüz falan doğuruyorum 🙂 tek de doğurmuyorum 🙂
Gulistan sumin bzde 2hafta önden gdyrz bkalm ne zman gelickler 😊rabbm bi avazda kurtarsn hepimizi inş 🙏🏻
Gulistan sumin ewt canm ankaradym.şuan yemihalle eğitm ve araştrma hastanesne gdyrm ama doğumu zekai tahr de yapıcm sanrm orası byük doğum dha tecrübeliler dye 😊
sumin KbraKoc Allah bir avazda kurtarsın. Kız bebekler daha erken oluyormuş heralde erkekler 40haftayi bekliyormuş bakalım ne zaman dogacaklar.heyecanla ve sevinçle bekliyoruz 😊😄
sumin Gulistan evet daha tecrübelilerdir. İyi doktora denk gelirsin inşaallah maalesef özelde de devlette de iyi doktor olması doğumu kolaylaştıran ve zorlaştıran etkenlerden birisi🙂
Gulistan Mrvtmr sbahları aç karnına sıcak suya limon bal karştr iç bna cok ii gelmşti öksürüğmü bir tek o kesmişti.
sumin Mrvtmr çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım ancak dinlenerek geçer bol bol c vitamini ve dinlenmen lazim 🙂
Gulistan sumin öyle dyolr ama benm görümcemn kzı oldu ve erken olmadı 40.haftayı doldurmştu hiç belli olmuyor yani.istedkleri zman gelsinler bkalm kuzular 😊
Mrvtmr Gulistan çok saol gercekten deniycem son haftalarım olduğu için bebeğin gelişimini etkiler diye cok korkuyorum ilk gebeliğim