LivaLiva Bence güzel isim Tarkan koydu diye vazgeçmeyin benim bildiğim ilk önce Lidya idi sonradan Liya koymuşlar sanırım 🤔 bizde kızımızın adını Liva koyucaz inşallah 🙏😍
biiiidamla _emymom_ aynen yeğenim lina bizde liya koyalım diyorduk ama akşamdan beri soğudum isimden 🤦♀️
Pinkmom Dün gece tarkanın kızı liya bebek dünyaya geldi diye gündem bu haberle doluyken bir liya isminide forumdan çıkmasa şaşardım😂 herkesin kendi zevki saygı duyuyorm tabi ama bana bu tarz isimler evcil hayvalara koyulan isimleri çağrıştırıor ya🙈liya lindi sindi mila 😒😒😒 Her ne olacaksa adı ile yaşasn evladınız😊
Liyaninannesi Aybebek valla bende aylar oncesinden kararlastirdim esimle canim. LIYA DERIN olacak. Ama simdi herkes diyecek ki tarkan in kizinin ismi ondan duydunuz oyle koydunuz 😀😀 aksamdan beri tarkan a saydiriyoruz 😂😂😂
Gizemada Yaa bizde Öykü Liya koymayı düşünüyoruz bilemedim vazgeçesim de gelmiyo ama çok bilinmeyen bir isim olduğu için insanlar şimdiden tek seferde anlamakta güçlük çekiyodu artık herkes alışır tek seferde anlar bir anda duyuldu isim 😀
Tugbaumit Aybebek Tarkan’ın bebişinin ismi 😂 güzel bir isim ama bence başka bir isim bak çünkü bu sene bu isim patlat gider benden söylemesi 😂😂