Neslihand [silindi] bana mide yanması da yapmiyor muthis bir şey bende çok seviyorum aman dikkat edin 🌸
Neslihand gbyalcin valla harika hamileyken insan kendini tutamiyor aman ye gitsin bi daha ne zaman hamile olacaz😄😍🍅
gbyalcin Neslihand ben normalde de çok severim domatesi 😍 bi de buraya çok güzel tarla domatesi getiriyolar millet kışlık yapmak için alıyo ben oturup sabahtan akşama kadar domates yiyorum. Ama gerçekten yoksa tamamen aç kalıcam 😂😂
Neslihand ftmnrdmrl aynen öyle domates candır ya ben özellikle bu hamileligim de çok tüketiyorum çok güzel gidiyor 🍅😄😍
Neslihand poyrazinannesi3547 yaa ne güzel bende çok yiyorum acaba cidden kirmizi mi doğurcaz bebelerimizi😍😄
birtanesi Neslihand benim görüşüm olarak onlarda en çok neyi yersek onu yerlermiş severlermiş. İki oğlumda da bunu görüyorum🥰🤣🤣🤣
birtanesi Neslihand benimde canım aşırı çekiyor hatta bizim burda yerlisi var taze taze alıyorz. Ama çok yiyemiyorum mide yanması öyle varki bende yemek yiyemz oldum🥴🥴🥴 arada bir yiyorum çocuğun gözü kalmasın diye😥🤣
birtanesi Neslihand Normalde ağzıma sürmezdim hiç sevmezdim şimdi ise gözüm arıyor Allah’ın işi işte🌺
Haticecakirr Neslihand beeeen bağdan özellikle taze domates toplayıp gönderiyorlar bizimkiler birde tadına doyum olmuyorr 🤣
alparslanannesii1661 @midekoruyucu aklıma siz geldiniz 😊 bebeginiz kirmizi doğmuştu domatesten dolayı demi😂
Neslihand gbyalcin evet bende severim ama hamileliğim de daha çok arttı yeme ihtiyacım oh valla mis gibi tarladan afiyet olsunn😄
Egeasigi Neslihand bn Kasım’da hsmile kaldım o aylarda hep canım domates ekmek çekiyordu resmen aşeriyordum ama şuan öyle değil yine de seviyorum çok
gbyalcin Neslihand teşekkür ederim gel beraber olsun canım benim 🤭 köye yakın oturmanın faydaları - bazen hayvan koksa da- 😂😂