Neslihand Aşırı bir domates yeme isteğim var sürekli tuzlayıp tuzlayıp yiyorum önceki hamileligim de hic böyle olmamistim😍🍅🍅🍅
Deniz59 Neslihand bende gebeliğimin başından beri yiyorum özellikle hafif tatlı domates 🤤 çocuk kırmızı olacak 😁
Feyza-nur Neslihand oh afiyet olsun 🥰 ama tuzlayıp tuzlayıp yeme sade yee tuz sonra ödem olarak geri dönüyor bize 😢
Zeyyyn Neslihand domates normal de yutamam çiğ yiyemem ama hamile kaldığımdan beri yok domatesli makarna yok menemen yok domatesli biber hayatımda yemedim kadar domatesli şey yiyorum 🤣🤣🤣
Tutisy Neslihand bende öyleyim bugünlerde yetişmiş pembe domates alıyorum delirircesine her gün tuzlayıp yiyorum 😁😁
Neslihand Feyza-nur evet çok haklısın zaten tuzu hayatımdan çıkardım gibi bir şey sadece domateste hafif atıyorum ama ödem yapıyor gerçekten dikkat etmek lazim🌸
[silindi] Bennnn… Hastasıyım domatesin. Domatessiz günüm geçmiyor. Son zamanlar mide yanması da yapsa kussam da yiyorum dayanamıyorum.
Neslihand [silindi] bana mide yanması da yapmiyor muthis bir şey bende çok seviyorum aman dikkat edin 🌸
hatice3553 Neslihand bende gebeliğimin başından beri domates peynir bağımlısıyım 37.haftadayım hala öyleyim 😁
gbyalcin Neslihand tuz ödem yapıyo diye kendimi tutayım diyorum ama yok dayanamıyorum. Zaten hamileliğim peynir, ekmek ve domatesle geçiyo gibi bişey 😂😂
Neslihand gbyalcin valla harika hamileyken insan kendini tutamiyor aman ye gitsin bi daha ne zaman hamile olacaz😄😍🍅
ftmnrdmrl Benimde fiks kahvaltım domates peynir ya da kaşar ceviz ekmek. Arada yumurta ya da menemen. Ama kahvaltımın olmazsa olmazı. Ana yemeklerde zaten domatessiz yemek yok 🤣
Neslihand ftmnrdmrl aynen öyle domates candır ya ben özellikle bu hamileligim de çok tüketiyorum çok güzel gidiyor 🍅😄😍
poyrazinannesi3547 Neslihand sormayın bende 18 haftalık hamileyim şimdiye kadar çok domates tükettim habire menemen yaptm başka bir şey yiyemyordum eşim domates gibi dogurcan diyor🤣
Neslihand poyrazinannesi3547 yaa ne güzel bende çok yiyorum acaba cidden kirmizi mi doğurcaz bebelerimizi😍😄
ayse12211 Neslihand evet ya yemediğim gün yok. Ama tuzlayıp yediğim için zararlı diyorlar. Tuzlama diyorlar :(