minikoglumm Alagzpnr şimdiye kadar cinsellik düzenliydi ama son hafta olunca korkuyor insan😒 deniycem dediklerini canım sağol 💕
Alagzpnr minikoglumm inş faydası olur sen yinede arastir son hafta özellikle iyi geliyor allah tez zamanda kucagina almayi nasip etsin
Angela minikoglumm Umarim hersey yolunda gider. Hersyein normali iyi,benim zorunlu sezeryan olmuştu. Insallah normal rahat bi doğum olur senin için. Hersey gönlünce olsun sağlıcakla kavuşun miniğinle 🙏💞
akgunbirsen Nazlı bebek demek. ☺️ Bir şey soracağım 40′dan sonra tehlikeli değil mi kendi kakasını yeme durumu varmış? Yalan mı bu?
minikoglumm akgunbirsen hemde ne naz😒😍 Demek ki onun içinde belli başlı şartlar var bilmiyorum ki canım suyun gelmeden yada patlatmadan anlaşılmazmis öyle diyolar ama Allaha emanet edip bekliyoruz kendi de gelmiyo demek ki günü var diyoruz 🙏
Zelsonr minikoglumm Tabikisi😍 Ayy hayırlısıyla o günleri görürüz inşallah yaa bende çok heyecanlıyım. En çokta kime benziyor diye merak ediyorum.
Zelsonr minikoglumm Anasının kuzusu desene😂😂🙈 Bizimkini de bu salı gidip görücez bakalım kime benziyor. Tabi dediğin gibi doğunca daha net belli olur😂
minikoglumm Zelsonr bide erkek olup bana benzemesi tabi😁😁 Kız olsa adam bi tık rahat olurdu 😁😁😁😁😁 çok özel bir an🌸