minikoglumm zehranurr bu can bu bedene yetmiyor 😁 eşimle hastane dönüşü yavuz bingöl kara tren dinledik😁
Zelsonr minikoglumm İyi yapmışsınız inşallah, sancın tutar birazdan sabaha da doğurursun😂 Böylelikle mesaj yerine ulaşmış olur😂😂
minikoglumm Alagzpnr 40+1 canım 3 haftadır 1 cm açılma bugün gittim hala aynı önümüzdeki hafta çarşambaya 41 olucaz bir mucize olmazsa o gün suni verecekler 😏
Alagzpnr minikoglumm sıkma canını inş bu hafta kendi sancilarin başlar ve dogurursun ama istersen int biraz bak bitki çayları egzersizler iyi geliyor belki sanada faydasi olur . Bide istersen gunde 2 defa sicak suyla dus al sicâk suyun icine gir
Angela minikoglumm 40 dan sonrası zaten en fazla 2 hafta ama o iki hafta sanki yıl ya cok zor bi de yalancı sancılar varsa aman aman. İlk mi doğum?
minikoglumm Angela yalancı bugün 10 dk oldu mide bulantısı beraberine getirdi. Ilk doğum canım. Önümüzdeki çarşamba suni verecekler ama 😒
minikoglumm Alagzpnr her akşam yapıyorum icimden günde 3 5 kez yapmak geçiyor ama evde tek olunca işte 😒
Angela minikoglumm Umarim hersey yolunda gider. Hersyein normali iyi,benim zorunlu sezeryan olmuştu. Insallah normal rahat bi doğum olur senin için. Hersey gönlünce olsun sağlıcakla kavuşun miniğinle 🙏💞
Alagzpnr minikoglumm allah yardimcin olsun canım bol bol hurma ye ve melisa cayi ahududu cayi iç ins faydasını görürsün bide cok ozur dileyerek diyecem ama 🤭🤭 cinsellikte işe yarıyor
minikoglumm Alagzpnr şimdiye kadar cinsellik düzenliydi ama son hafta olunca korkuyor insan😒 deniycem dediklerini canım sağol 💕