[silindi] Kuzeyegemoms 34+6 2 hafta gerilik var su da az 🤷🏻♀️ beslenmeyi duzelttik ama olmadi plasenta kaynakli diyor
[silindi] Kuzeyegemoms aynen kalp atislarini takip edicez bozulursa erken alabiliriz dedi ki ilk dogumum nornal hic istemiyordum sezaryn ama yapacak bir sey yok sanırım 😓
Kuzeyegemoms [silindi] bana da hareketi azalırsa hemen gel demişti. Suyu azalınca harekette azalıyormuş hareketleri iyi çok şükür bende mecburi sezeryan olacaktım ama erken olurda küvezde kalır diye insan korkuyor gene de 😔
[silindi] Kuzeyegemoms evrt malesef bebeklermizin kilosu da düşük, sizin kacinci haftaniz daha var mi?
Susamtanem2 Kuzeyegemoms peki kafa ve göbek ölçümü aynı mı çıkıyor benim bebeğin kafası daha küçük çıkıyor genelde
Kuzeyegemoms [silindi] bizimde yarın sabah kontrolümüz bakalım kaç kg olduk insallah su bitmiş hemen alıyoruz falan demez 🥲
[silindi] Kuzeyegemoms insaallah biraz daha vakitlerini doldururlar🤲🏻🤲🏻 ben de her gidisimde bundan korkarak gidiyorum Allah yardmcimiz olsb ya
Kuzeyegemoms Susamtanem2 hiç bilmiyorum ki açıklamadı doktor 10 gün geriden geliyor dedi sadece 🤷🏼♀️
[silindi] Susamtanem2 suyum azaldığından beri var 30da fark edildi hep küçük gbi gidiyordu ama geride değildi
Gul09 Benim bebeğimde 35 haftalık ama doktorum 33 haftayla uyumlu dedi bide erken doğum riskim vardı yatış verdi hastanedeyim şimdi sadece idrar biriktiriyorum başka müdahale etmediler sabah doktorum tekrar görecek
Kuzeyegemoms Gul09 geçmiş olsun idrar neden biriktiriyorsunuz gebelik zehirlenmesi şüphesi vs mı var?
Gul09 Kuzeyegemoms öyle bişey demediler ne kadar su içtiğini not al dediler sadece protein kaçağı var mı diye bakcaklar sanırım