Kubish 16. Haftam ve meraktan deliriyorum hareket etse bile ben anlamam gibi geliyor ilk gebeligim çünkü. Gaz der geçerim heralde😅Belkii bile ediyor ama ben anlamadım 😕🙈🙄😊
behrem 17+1'deyim (ultrasonda daha büyük gözükse de uygulamaya göre böyle) hafif hafif karnımda bir şeyler hissediyorum ama dışarıdan net belli olmayacak şeyler. bugün mesela uzanırken 5-6 defa karnımda küçük su balonu patlıyormuş gibi bir şeyler hissettim. bebek de bazen yukarı çıkıyor, bazen aşağı iniyor, bazen yana geçiyor ama geçerken hissetmiyorum sadece "az önce buradaydı şimdi burada" diyebiliyorum. ilk bebekte 20-25. haftalarda net hissedebilirmişiz o yüzden daha erken :)
Yesimmm93 Aybebek 31+6 bebişimin hareketlerı acı veriyor bana hele yanlarıma doğru kendıni gerdiğinde inanılmaz canım yanıyor bende sorun var sanırım 😀
Nuremo Aybebek gozlerini kapat elini goZ kapaarina koy sonra gozlerin kapaliyken gozbebeklerini hareket ettir ☺️ Karnindaki de oyle birsey zaten anlamamak mumkin degil canim asil bebek hareketlerink 😍