Dilekagrgn Aybebek 21 haftalık olduk 18 de hissettim ilk ama suan tam anlamıyla hissediyorum geziniyor içimde resmen pıt pıt vuruyor daha tam güçlü değil 😊 bide rahat bi şekilde oturdugum zaman net hissediyorum yatınca değil
Glstn Henüz biz de 13 haftalık olduk.Off heyecanla hergün elimi karnıma koyuyorum hisseder miyim diye.Ama sanırım daha çok erken 😑Ama çok güzel duygudur eminim 😊
Basakderin Aybebek ben 18. Haftada hissettim ilk,çok üzülüyordum öncesinde hissedemiyorum diye, bir gün sabah uyandım sırt üstü yatarken içimde sanki bir balık hissettim, ordan oraya kayan 🤗bir de baloncuk baloncuk pit pit attığını hissettim
dryaras7 Aybebek gözlerini kapatıp sağa sola çevirdiğinde ne hissediyorsan onu daha etkili bi şekilde hissedeceğimi yazmıştı happymom dene istersen 🤗💕 şimdi 25+3 olduk karnımdan dışarı çıkacak gibi içerde 😂 çok güzel duygular allahım isteyen herkese yaşatsın inşaAllah 💐💕
Hamismelek Aybebek bende 18. Haftada hissettim simdi 27+6 yatmama bile izin vermiyor cok hareketli bizimki sende hissedersin net bir sekildr yakında
Sukranerolkaradag Aybebek Orda olduğunu bilmek huzur veriyor ama 30.haftaya kadar çok düzensiz hareketler sürekli endişe halindeydim. Gün boyu hiç hareket etmediği olurdu. Şimdi de uyurken bile hareket ediyor. Uyurken dokunduğunda da hareket ediyor. Hareketsiz kaldığı tek dakika yok yani.
Minnakkkk 23 haftalığım sureklı içerde bıseyler pıt pıt yapıyor 😍😍 bambaşka bı duygu ılk zamanlar gaz mı acaba dıyordm ama sımdı emınım bızım prenses ❤️ DısardAn bıle karnımın hareket edıldıgı anlaşılıyor açtığımda 🙈 eşim her harekette tutturuyor rahat degıl bu kız hemen oturuş pozısyonunu degıstır hayır bak ne kadar rahat oynuyor dıyorum ama ılla duruş pozısyonumu degıstırtor ıcı öyle rahat edıyormua kızı huzursuz olmasın dıye 😀😀