Dubletombikdoner Dryy Oda birsey mi ? 😂 gece acile gitmistim 4 gun once bana dediki sancin var düzenli git 2 saat sonra gel açılma olmusmu tekrardan bakalim dediler 😭 Sonra o iki saat boyunca kocaman merdivenleri inip ciktim 2 saat boyunca yoruldum hic oturmadim yeminle 😂😭 ama yok gelmiyo gelmiyo
Eminos123 Dryy yatiriyoruz demesinler diyorum bende hersey dogal surecinde ilerlesin istiyorum oglum suni sanciyla dogdu bu normal kendi dogal agrisiyla olsun istiyorum insallah
Minnakkkk Dryy oyle oluyor bende yorulup yorulup aksam oldu mu, agrı cekiyorum ama sancı yok rabbim yardım etsin hepimize
Esmabozkurt Dryy insallah benim ağustos sonu gelir çünkü kizim salı günü ameliyat olucak doğurmak istemiyorum suan
Dilek94- 37+2yiz bakalım gelcek perşembe 38+2 de çatı muayenesi yapacağım öncesinde doğum başlarsa telefonlaşırız dedi doktorum beklemedeyüz bizde 😀
FatmanurAyz Dilek94- devlette çatı muayenesi yapmıyorlar sanırım ya bana yapmadılar cunku siz özele mi gıdıyorsunuz
FatmanurAyz Dryy aynı ben yaa beklıyrouz bakalım bebelerin keyfi ne zaman çatacak herseyı yapoyorum bende dogsun diye bügünde komple evi temızlıcem bakalım 😅
Dilek94- FatmanurAyz Özele gidiyorum devlette çok iyi bir doktor vardı ancak 2 haftada 1 hastanede oluyormuş o yüzden gitmedik.
FatmanurAyz Dryy benimde belim koptu resmen yaa kendimi yordum sdce 😣 yalancı agrılar bende kac haftadır var ya karnımın alt kısmında hep olıyor gecıyor
Sulesu Ben 41+3 te doğum yaptım geleceği yoktu oğlumun aslında ama hiç durmadım çok hareketliydim, doğumdan bir gün önce pazara gittim geldim yokuş tırmandım elimde poşetlerle ve ertesi gün sancım geldi şükür o pazara iyiki gitmişim 😂